pátek 27. května 2016

Domácí vodárna wilo

Domácí vodárna nasává bez problémů vodu ze studně nebo z vrtu s výškovým rozdílem do osmi metrů. Je-li převýšení větší, vhodné řešení nabízí ponorná čerpadla, která v našem sortimentu také najdete. V naší nabídce naleznete domácí vodárny Wilo a vodárny Grudnfos. Vodárna tedy může být stále připojena a je ideálním řešením pro zásobování domácnosti, chaty a chalupy vodou, pro zavlažování, zalévání a postřik zahrady nebo pro čerpání vody ze studní a hlouběji uložených nádrží.


Wilo -Varios PICO-STG je univerzální řešení výměny v oblasti topení, klimatizace a chlazení pro rodinné domy a dvojdomky.

Umožňuje standardní a externí režim regulace – a s pomocí funkce Sync lze jednoduše převzít nastavení vyměněného čerpadla. Nyní také pro solární a geotermální energii díky kompaktní konstrukci a novým způsobům regulace. Domácí vodárny se používají pro automatické zajištění dodávky vody pod požadovaným tlakem. Na rozdíl od samostatného čerpadla se vodárna automaticky spustí a vypne, a to v závislosti na tlaku a průtoku vody v soustavě, takže není nutné čerpadlo ručně spouštět při každém odběru vody. Díky jednoduché instalaci a uvedení do provozu je domácí vodárna Wilo HWJ ideálním doplňkem pro váš dům a zahradu.


Vodárna pracuje plně automaticky a udržuje stálý tlak v nastavených hodnotách. Nevíte, jak se vybírá domácí vodárna ?

Potom dopravní výšku odpovídající zapojení domácí vodárny a potom také způsob ovládání domácí vodárny. Dále je potřeba vybrat zda má být domácí vodárna na 230V nebo 400V, podle elektrického připojení. Vodárny najdou své využití v rodinných domech, chalupách či na chatách - všude tam kde je v blízkosti studna či vrt s vodou, kterou je potřeba dostat do objektu. Vlastním zdrojem může být studna, vodní tok či nádrž s dešťovou vodou. Značka Einhell Gardena AL-KO Elpumps Fieldmann Gardenius Grundfos Hecht Metabo PowerPlus Wilo 7. Cena Štítek Náš tip Zlevněné z. Wilo stratos pico z Series description: Wilo - Stratos PICO - Z. Subject to change without prior notice.


Electronically controlled STRATOS PICO - Z circulating pump for drinking water. The pump is highly economic. V našem E-shopu nabízíme domácí vodárny předních výrobců Grundfos, Wilo , Calpeda a další. Internetový obchod s čerpadly, nabídka domácích vodáren.


Grundfos SCALAje plně integrovaná domácí vodárna zajišťující stálý tlak vody ve všech odběrných místech. Je vybavena čerpadlem s vestavěným frekvenčním měničem, tlakovou nádobou, snímačem tlaku a zpětnou klapkou - kompletní zařízení k domovní. Nakupujte u specialistů na Neptun.


Obsahuje: Čerpadlo, Electronic Control MM spojovací armatura.

Doporučené příslušenství: Tlaková nádoba l, WA 6 zpětná klapka. Oprava čerpadel wilo Skupina Wilo patří k předním světovým výrobcům čerpadel a čerpacích systémů v oblasti zásobování vodou a klimatizace. Máte problém s výrobkem WILO ? V kategorii čerpadla a domácí vodárny nabízíme produkty od výrobců Grundfos, Calpeda, Wilo a další. Kvůli tomu, že je využití domácí vodárny úsporné a lze ji používat celoročně, jsou domácí vodárny velmi oblíbené.


Nabízíme produkty výrobce IVAR, GÜDE, GRUNDFOS, WILO a dalších, u kterých si můžete být jisti kvalitou, odolností, spolehlivostí a také úsporností. Frekvenční měnič EcoPower řídí otáčky čerpadla a tak udržuje konstantní tlak v systému při proměnlivém průtoku. Měnič EcoPower dále chrání motor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky