středa 25. května 2016

Kardany

U našich výrobků garantujeme vysokou kvalitu v souladu s platnými normami a certifikáty ISO. Vyrábíme velmi přesné díly nebo celé sestavy, které najdou uplatnění ve všech odvětvích průmyslu. Dále provádí renovace V-tyčí a V-táhel, prodej jednotlivých komponent či dynamické vyvažování rotačních a kardanových hřídelí. View all press releases. Levné a zároveň kvalitní kloubové hřídele - kardany patří k tradiční nabídce firmy PRODAG.


Z doplňkového zboží se časem stal jeden z nejdůležitějších artiklů.

Hlavnou náplňou spoločnosti sú opravy, výroba, návrh kardanových hriadeľov a kĺbov. Naše náhonové hřídele slouží k pohonu příslušenství u zemědělských strojů. Na kardanové hřídele nabízíme také celou škálu náhradních dílů. V naší nabídce najdete kardany standardní, ale také kardany s dvojitým, homokinetickým kloubem pře přenos točivého momentu ve větších úhlech.


Dále nabízíme kardanové hřídele s bezpečnostními prvky a mnoho náhradních dílů na kardany samostatně. Prohlédněte si naši nabídku kardanových hřídelí. Ponúkame široký sortiment originálnych náhradných dielov na kardany a poloosi.


Z dielov, ktoré poskytujeme, vyberáme: rôzne kardanové náboje, kardanové príruby s unášačmi, unášače hriadeľov, krížové čapy, pružné stredové uloženia a ložiska na kardany a iné.

Jsme firma s dvacetiletou tradicí, s důrazem na profesionalitu, kvalitu našich produktů i poskytovaných služeb. Zabýváme se výrobou, opravami a prodejem strojních součástí se zaměřením na kardanové hřídele a klouby, hydraulické válce apod. V našej ponuke nájdete kardany štandardné, ale aj kardany s dvojitým, homokinetickými kĺbom pre prenos krútiaceho momentu vo väčších uhloch. Prezrite si našu ponuku kardanových hriadeľov. Z dôvodu šírenia ochorenia COVID je možné zasielať zásielky na dobierku iba prostredníctvom Slovenskej pošty.


Aktuálny cenník je zverejnený na stránke Slovenskej pošty. Vnútro kardanu je zubové. Viem zabezpečiť aj dlhšie a silnejšie kardany.


Pasuje na Zetor aj japonský malotraktor Kubota, Hinomoto, Yseki, Yanmar a všetky ostatné. Výrobok nie je z Číny alebo Poľska. Kategória Poľnohospodárska technika - bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Kardan na foto je napr. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Silnější kardany přenesou větší sílu a mohou tak pohánět příslušenství, které vyžaduje více síly.


Výrobci kardanů tak většinou řadí hřídele do kategorií, kdy případně uvádějí, jakou sílu daná kategorie kardanu přenese. Zde nezáleží na výkonu traktoru, ale na použitém příslušenství.

K prevádzke nášho webu webshop. Cookies sú súbory slúžiace na prispôsobenie obsahu webu, na meranie jeho funkčnosti a všeobecne na zaistenie vašej maximálnej spokojnosti. Náhradné diely na kĺbové hriadele delíme na kríže kĺbov kardanových hriadeľov, rúrky kardanov, vidlice kardanov, kompletné kĺby kardanov a kryty kardanov.


Tvoří je tři v sobě umístěné obvykle kovové prstence, spojené otočnými čepy tak, že osy čepů sousedících prstenců jsou navzájem kolmé. Místo pro vaší reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky