pátek 20. května 2016

Sklenice na klíčení

Miska na klíčení je praktickým řešením pro rychlé naklíčení semínek a umožňuje snadnou manipulaci i péči o semínka. Misky na klíčení semínek a také sklenice na klíčení semínek se snadno udržují a také skladují. Sklenice na klíčení 700ml - Zdravý den. Praktická sklenice na klíčení semínek s elegantním stojánkem.


Sklenice na klíčení

Naklíčovací sklenice Zdravý den, je vyrobena ze zdravotně bezpečného skla. Semena musí být celá, nepoškozená a neloupaná. Používejte semena na klíčení v BIO kvalitě. Návod klíčení semen První den: vložte semena do sklenice , našroubujte víčko, zalejte dostatečným množstvím vody minimálně do ¾ nádoby a nechte namáčet po dobu uvedenou na obalu semen.


Po skončení namáčení semena. K takovým činnostem patří také domácí pěstování klíčků, ke kterým potřebujete pouze semínka na klíčení a další příslušenství jako například misky na klíčení , sklenice či jiné nádoby na klíčení a vodu. Semínka, nádoby na klíčení a pěstování. Speciální potraviny a doplňky.


Prkénka na krájení a servírování. Profesionální pomocníci. Pokud byste chtěli vyzkoušet ještě ekonomičtější řešení, můžete si podobné nakličovadlo vyrobit sami ze sklenice , plátýnka či mušelínu a gumičky. Má speciální šroubovací víčko opatřené síťkou z nerezové. Použít je na ozdobení pečiva nebo hotových pokrmů, přidávat je do zeleninových nápojů, dresinků, omáček a polévek nebo je můžeme jíst samostatně.


Eschenfelder III 7ml. Barevné provedení keramického podstavce antracit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Sklenice na klíčení

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nakličovací sklenice je krásná a jednoduchá pomůcka, jak si doma během několika málo dnů připravit chutné a enzymy našlapané klíčky, které dodají Vaším pokrmům spousty nutričně bohatých látek. V našem širokém sortimentu potřeb pro klíčení nechybí ani náhradní příslušenství, které zahrnuje zejména sklenice a držáky. A nezapomněli jsme ani na semena na klíčení , takže zdravým, doma vypěstovaným klíčkům už nestojí nic v cestě!


Klíčení může probíhat při normální pokojové teplotě a na denním světle, určitě ale ne na místě, kam přímo svítí slunce. Tma není pro úspěšné klíčení nezbytností, některé klíčky, například ty mungové, můžete ale nechat první tři dny ve tmě a teprve potom je přemístit na světlo, při dodržení tohoto. Na obrázku je sklenice na klíčení vyobrazena pro ilustraci s naklíčenými semeny. Použité materiály a zaoblený tvar sklenice s velkým hrdlem umožňují její snadné mytí.


Sklenice na klíčení

Díky elegantnímu designu bude naklíčovací sklenice Zdravý den účelným a vkusným doplňkem každé kuchyně. Miska na klíčení (biomiska) Pro milovníky pěstování různých klíčků a výhonků, bude zajisté radost pěstovat vlastní rostliny pomocí sady klíčících misek s třemi patry a to přímo v pohodlí domova. Jednoduchá cesta k výživným klíčkům. Skleněné nakličovadlo s nerezovým sítkem umožní velmi komfortní nakličování. Díky sítku se klíčky snadno proplachují a neplesniví.


Navíc sklenice může tvořit v průběhu pěstování i pěkný a estetický kuchyňský doplněk. Materiál: sklo, nerezové sítko, hliníkové víčko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky