čtvrtek 19. května 2016

Opravy televizorů praha 2

Provádíme také zapojení, instalace nových i starších televizorů , sladění s ostatní technikou. Opravy a servis televizorů - Praha. Pracujeme rychle, spolehlivě a ručíme za kvalitu naší práce. AV PLUS Kovoslužba, Robin Hnátek zajišťuje opravy televizorů všech značek v bytech zákazníků po celé Praze a okolí.


Neváhejte nás kontaktovat. Jednou z našich dalších služeb je prodej palet.

Nabízíme vám jich opravdu mnoho a výběr je jen na vás. Díky zkušeným pracovníkům, kteří servis televizorů. Již se Vám nevyplatí oprava staré televize a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu LED televize získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Zajišťujeme opravy a servis domácích spotřebičů.


Provádíme kompletní servis včetně diagnostiky závady u zákazníka, případný odvoz TV do servisu je zajištěn upraveným vozidlem pro odvoz plazem a větších LCD. Naše společnost kromě výkup palet Praha nabízí i mnoho dalších služeb, které zaručeně rádi využijete!

Tomáš Kotáb - Opravna elektroniky, opravy televizorů , videorekordérů, DVD rekordérů, Audio věží, mikrovlnných trub. Oprava led tv Samsung,Lg,Panasonic. Celostátní záruční i pozáruční servis televizorů Metz.


U CRT modelů přijedeme a na místě opravíme, kompletní materiál máme k dispozici skladem. Pokud nemáte možnosti dopravy televizoru k nám do dílny, lze případně dohodnout jeho prohlídku na místě s odhadem ceny opravy anebo dle možností opravu přímo na místě nebo svoz a následný dovoz opraveného televizoru. GB HD nebo satelitní či DVBT tunery ,zpracování MPEG(vysílá se v něm vysoké rozlišení) je samozřejmostí. Televizor Vám rádi prodáme a doma v ceně.


Značkový a záruční servis firmy JVC. Restaurování elektronkových rádií, televizorů a starých gramofonů atd. Montáž a naladění nových přístrojů včetně propojení s ostatními přístroji.


U nás si poradíme s jakýmkoliv přístrojem. Nezáleží na tom, zda vlastníte nejnovější kávovar značky DeLonghi, Bosch či jste již několik let věrni staršímu modelu. SERVISMAX - opravy herních konzolí Praha 2. Máte problém s Vaší herní konzolí, notebookem, televizí, fotoaparátem nebo jinou elektronikou?


Využijte služeb našeho servisního střediska elektroniky ServisMAX. Hledáte kvalitní servis, který za rozumné ceny opraví Vaše spotřebiče?

Dále Vám nabízíme prodej a výkup nových. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Elektroslužby Dvořák, Elektroslužby Dvořák, SICHR Interier, s. Servis audiovizuální techniky v Praze a okolí. Provádíme servis LCD obrazovek – záruční a pozáruční opravy LCD obrazovek (panelů), logistika a řízení dodavatelských řetězců.


ELSIN je dodavatelem LCD obrazovek a dílů pro LCD jak p. Prodej, montáž a servis satelitních přijímačů. Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Ač sídlem Praha 1 pracuji po celé Praze bez navýšení ceny pro Vás. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci. Cestu technika k Vám neúčtujeme ! Nelze-li opravu dokončit na místě, odvoz TV je zpoplatněn.


SAMSUNG, LG a Panasonic.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky