úterý 24. května 2016

Tepelný zvlhčovač ocean

Tepelný zvlhčovač s horkou parou OCEAN chrlí viditelnou páru, teplý nebo studený aerosol, je bezhlučný a má malou spotřebu elektřiny. K dosažení ideální vlhkosti ve vašem bytě vám pomůže zvlhčovač vzduchu Ocean -CARE H který kombinuje výhody dvou principů zvlhčování – ultrazvuk a tepelný ohřev páry. Ultrazvuk je nejúspornější způsob zvlhčování vzduchu, tepelný ohřev páry zase zajišťuje ničení nežádoucích choroboplodných zárodků.


Zdraví a osobní péče SZO. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ionic-CARE Ocean -CARE H4. Umožňuje predhriať vodu a zničiť tak baktérie, pričom je prítomný demineralizačný filter, vďaka ktorému nemusíte nijako zvlášť předpřipravovat vodu. Vo výbave má otočnú parnú trysku a umožňuje. Je teda len na vašom rozhodnutí, ktoré technológiu dáte prednosť. Objem zásobníka na vodu činí litra a spotreba vody je litra za hodinu.


Tepelná základna MR 8ve spojení s komorou tvoří tepelný zvlhčovač Fisher 810. Velmi dobrým pomocníkem v boji s příliš suchým vzduchem se vám může stát ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s ohřevem páry Ocean -CARE H4. Zvlhčovače tepelné objednejte v eshopu. Tento přístroj kombinuje výhody dvou principů zvlhčování – energeticky nenáročný ultrazvuk a tepelný ohřev páry. Kombinovaný zvlhčovač vzduchu s ultrazvukom a teplou parou Ocean -CARE Hpomáha dosiahnuť optimálnej vlhkosti v byte alebo na pracovisku, ktorá by sa mala pohybovať v rozmedzí 40– relatívnej vlhkosti.


Suchý vzduch spôsobuje rad ťažkostí, napr. Ultrazvuk pracuje naprosto tiše s minimální spotřebou elektrické energie a přitom je možné zajistit sterilní mlžinu díky ohřevu vody. Vysokofrekvenční oscilátor vyfukuje do místnosti mikrokapičky vody (mlžinu), které mohou být tvořeny. ZVLHČOVAČ VZDUCHU OCEAN. Tento zvlhčovač je účinný díky tomu, že chrlí viditelnou páru (studený nebo teplý aerosol) do okolního vzduchu a zvlhčuje vzduch v místnosti.


Je připojen přímo do potrubí přívodního čerstvého vzduchu z rekuperační jednotky do obydlí. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Okrem nečistôt trápi mnoho domácností problém nevhodné vlhkosti vzduchu.


Staršie rodinné domčeky často bojujú s nadmernou vlhkosťou, zatiaľ čo v panelákových domoch je vzduch príliš suchý, najmä vo vykurovacej sezóne. Je tedy jen na vašem rozhodnutí, které technologii dáte přednost. Preto by ste mali zvoliť taký, ktorý vám nebude narúšať príjemný vzhľad vašej domácnosti. Dostupné sú zariadenia s moderným nadčasovým vzhľadom v neutrálnych farbách – bielej a čiernej. Výrobcovia však myslia aj na deti.


Detskú izbu môže doplniť zvlhčovač vzduchu v tvare zvieratka. Na trhu naleznete parní nebo ultrazvukové zvlhčovače vzduchu. Parní zvlhčovač vzduchu vytvoří páru pomocí topného tělesa. Pára je následně ochlazena na vhodnou teplotu a vypuštěna do.


Co si pořídit - zvlhčovač či inhalátor? Jak již název napovídá, zvlhčovače pomáhají zvlhčovat vzduch v místnostech. Předcházejí tak vysušování sliznice a zabraňují vzniku nejrůznějších onemocnění dýchacích cest. Podle technologie či způsobu použití rozlišujeme zvlhčovače ultrazvukové, s rotační hlavou. Velmi výkonný parní zvlhčovač vzduchu (až 550g páry za hodinu) je vhodný do domácností, kanceláří, škol a dalších větších prostorů.


Příliš suchý vzduch totiž může stát za spoustou nepříjemných onemocnění, zatímco moc vysoká vlhkost zase prospívá nežádoucím plísním a roztočům. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky