čtvrtek 26. května 2016

Větrací mřížka okapní

Odvětrávání je velmi důležitým procesem pro snížení vlhkosti střech! Bramac má pro vás odvětrávací tašky, větrací mřížky, větrací vsuvky či větrací okapní pásy. Délka mřížky je metr. Zabraňuje vnikání zvířectva a listí do střechy mezerou pod vlnkou tašky.


Funkční a hospodárný větrací element. Mřížka se přiloží k okapní lati lamelami směrem k hřebeni a připevní se hřebíky.

Díky speciální konstrukci není nutné okapní lať zdvojovat. Vylisovaná klipsová žebra (v případě potřeby se dají odlomit) nás zbavují nutnosti zadlabávat žlabové háky do dřevěné okapní. Vyrábí se v několika barevných variantách. Větrací mřížka je nejčastěji 1m dlouhá a vysoká až 60mm. Nabízíme Vám střešní krytiny a střešní doplňky za příznívé ceny.


Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a parozábrany, okapový systém, klempířské prvky, a další příslušenství pro šikmé a ploché střechy. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Větrání šikmých střech, montáž větrací mřížky, montáž větracího pásu.

Výhodou větracích mřížek se samotížnou žaluzií je, že se otevírají tlakem vzduchu, který vznikne po zapnutí ventilátoru. Pokud je ventilátor vypnut je větrací mřížka se samotížnou žaluzií uzavřena a tím zamezí únikům tepla. Okapní větrací mřížka chrání konstrukci před vlétáváním ptáků a umožňuje její větrání.


NOUZOVÝ STAV V ČR - Obnovena možnost dobírek. Ochranné větrací mřížky s kartáči se používají. Mřížky jsou i jednoúčelové, například větrací mřížky do dveří.


Podrobné informace: Technická příručka na str. Ochranná větrací mřížka jednoduchá cihlová Popis. Mřížky zabraňují vnikání ptáků v mezeře mezi okapní latí a profilovanými střešní. Ochrana střech proti ptákům a hmyzu, doplňky na šikmé střechy.


Chrání prostor mezi okapní latí a profilovanou krytinou proti vlétávání a hnízdění ptáků. Dostupný v dalších průměrech 154x1mm, bílá. Mezi nesporné výhody větracích mřížek nerez patří vysoká životnost, minimální náklady na údržbu, minimální provozní náklady, atraktivní vzhled.


Lze použít samostatně jako krytku nebo pomocí spojek - pivotů spojovat ve větší mřížku. Nabízíme je v kulatém i hranatém provedení v bílé, nerezové a hnědé variantě. Vyrábíme dřevěné větrací mřížky v provedení buk, dub a smrk.


Na objednávku je možné zhotovit dřevěné větrací mřížky z různých materiálů libovolných rozměrů.

Stejně jako větrací mřížka umožňuje přívod vzduchu pod krytinu a chrání tento prostor proti vniknutí hmyzů a drobných živočichů. Větrací pás se připevňuje k okapní lati a na čela kontralatí hřebíky. Na rozdíl od mřížky se používá u všech typů střešní krytiny. Hřebínek této mřížky vyplňuje spodní hranu tvarování tašek a umožňuje samozřejmě také její větrání. Nerezová větrací mřížka s rámečkem a síťovinou použití: v interiéru i exteriéru,.


Univerzální stěnová mřížka PluggPlan PP-F určená pro odvod nebo přívod vzduchu v místnostech. Mřížky mohou být instalovány jak na stěnu, tak do podhledu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky