čtvrtek 31. srpna 2017

Dakon dor 32 bazar

Automatický kotel dakon dor NInzerát byl odebran z oblíbených. Vybírejte z inzerátů. Dakon Inzerát byl odebran z o. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám teplovodní kotel dakon DOR F( Fmax kW, F). Inzerát dakon dor ,šamoty v okrese Hradec Králové, cena dohodou, od Akimnela na Sbazar.


Kotol na pevne palivo (480),. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. Predám dakon - inzercia, bazár bazZi.


Inzerce- nabídka, poptávka Prodané, odbyté věci prosím mažte.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov.


Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. Při spalování hnědého uhlí typu ořech splňuje přísné emisní limity třídy podle normy ČSN EN 303-5. Je v absolutním pořádku, v. Vyberajte z inzerátov.


Důvod prodeje je přestavba domu. Možnost odběru ihned (Brno-venkov). Dopravu sii hradí kupující. Kw, průměr kouřovodu cm. Podobné inzeráty naleznete v kategorii.


Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Nový náhradní spodní plech horní plotny 1Kč.

Ekonomizér nový 1Kč. Nachází se na přední straně kotle, je složený ze tří částí, spojený čepem. Je určen pro lepší hoření kotle a přívodu vzduchu. Emisní třída hnědé uhlí ořech I (20–mm). KOTEL DOR D na dřevo název výkon objednací číslo.


Další nespornou výhodou kotle je. JAKOS ETKA LS EMISNÍ TŘÍDA 3. Bylo v něm topeno sezónu, jako nový. DAKON DOR F - 15kW empty.


Nyní odstaven z provozu,ale stále zapojený v systému (napuštěb). This video is unavailable.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky