pátek 11. srpna 2017

Infrazářič průmyslový

K hlavním přednostem patří kromě nadstandardního výkonu infrazářič s křemičitým sklem, který najde své uplatnění všude tam, kde prašné a vlhké podmínky nedovolují použít klasické infrazářiče bez skla. Infrazářič pracuje s tzv. Slunečním efektem“, kdy se ohřívají přímo objekty (stěny, nábytek, lidi, atd.) a né vzduch mezi nimi. Skladovací nebo výrobní haly jsou většinou rozsáhlé prostory s vysokými stropy.


V klimatických podmínkách ČR se musejí vytápět tak, aby uvnitř pohybující se osoby netrpěly zimou a uskladněné zboží nebylo znehodnoceno. Provozovatel webu, PROFIHEATING s.

Nová absolutně tichá technologie založená na principu infrazáření ohřívá prvotně objekty a. Energeticky úsporný infrazářič. Navrženo pro rychlé a komfortní vytápění s výškou stropu od metrů. Jednoduchá montáž na strop. Ideální jako hlavní topný systém. Použití: školky, školy, větší obytné místnosti, haly, tělocvičny, průmysl, atd.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Ufo, infra topení, solární panely. ZAVŘÍT Vážení zákazníci, jsme tady stále pro Vás.

S ohledem na přijatá opatření na zamezení šíření nákazy koronaviru, ze strany přepravních společností, není od 16. Zákaznická linka je v současné době velmi vytížena. Průmyslový infrazářič IR.


IR je vhodný pro celkové nebo doplňkové vytápění prostorů s velkým objemem a vysokými stropy. Může být také použit venku. Nabízíme elektrické přímotopy a úsporné sálavé přímotopy, infrapanely, skleněné a mramorové sálavé panely, přímotopná topidla do koupelny.


Základem je topná tyč zalisovaná v hliníkové lamele, dle typu jsou pak jedna, dvě nebo tři lamely umístěny do schránky z ocelového lakovaného plechu. V kategorii infrapanely (sálavé panely) naleznete nejrůznější typy infrapanelů lišících se designem, materiálem, způsobem montáže a druhem použití. Plynová topidla a plynové teplomety na propan-butan jsou dobrým řešením pro aplikace, které vyžadují mobilitu nebo by z důvodu krátkodobého používání byla montáž jiného nemobilního zdroje příliš nákladná vzhledem k jeho užitné hodnotě.


Vysoce kvalitní infrazářiče TANSUN byly speciálně navrženy pro vytápění velkých, obtížně vytopitelných budov, které vyžadují energeticky vysoce účinný topný systém. Bezkonkurenční výkon a spolehlivost” Tansun Apollo A1J je produkt řady Apollo, který je nejúčinnější, když je nainstalován s dalšími zářiči paralelně naproti sobě po stranách budovy a poskytuje tak oboustranné pokrytí. UFO infrazářiče řady CH můžete používat všude, zejména: místnosti s nižším vytápěním, místnosti s vysokým stropem, vytápění určité plochy, místnosti kde je občas potřeba zatopit, prostory kde se často větrá, otevřené resp. Těleso infrazářiče je vyroben z hlin. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tepelné zářiče Burda jsou vhodné pro vytápění ve venkovním prostředí, pro terasy, pergoly nebo pro vytápění podií či tribun.


Vonkajšie terasové ohrievače plynové na propán bután - záhradné tepelné žiariče, sálače tepla, ohrievače, záhradné ohrievače.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Zářič disponuje vestavěným termostate pro nastavení požadované teploty. Hliníkový reflektor je krytý mřížkou a splňu. Karbonový infrazářič ALF MCS-23UK Micatronic Karbonový infrazářič ALF MCS-23UK Micatronic je určen pro komfortní mobilní použití. Topidlo vyzařuje infračervené teplo, které je bezpečné pro člověka, protože jeho nejpřirozenějším zdrojem je slunce.


Příznivě nízká váha umožňuje snadný transport, dostatečně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky