čtvrtek 10. srpna 2017

Kamna bullerjan sedlčany

Teplovzdušná kamna na dřevo. Výroba a prodej teplovzdušných kamen Bullerjan Sedlčany. Redukce kouřovodu na krbových kamnech 11. Jen málokterá kamna na dřevo se mohou pochlubit tak vysokým výkonem a výjimečnou konstrukcí.


Městská teplárenská Sedlčany , s. Galerie teplovzdušných kamen na dřevo Firebull o výkonu až 30kW s výhřevností 1až 600m3. Tyto trubková kamna jsou určena k vytápění restaurací, kulturních sálů, chat, chalup, dílen, skleníků, servisů, garáží, hospodách, pivnicích, klubovnách. Poslouží také jako krbová vložka pro krby nebo kachlová kamna.


TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Vytápěcí schopnost 1m účinnost spalování 7. Možnost přikládat větší i nerozštípaná polínka dřeva. Na tomto čísle jsme Vám v pracovní době k dispozici také pro vytvoření objednávky přes telefon.


Krbařství Sedlčany a Kamnářství Sedlčany splní Vaše sny o vytápění krbem či kamny. Přední český výrobce kachlových a krbových kamen MIJAVA a BURRIAN, teplovzdušných kamen BRUNO a krbových vložek. Taková jsou pak určená především pro vytápění velkých hal a objektů. Ventilátor zvyšuje účinnost kamen a rozhání teplý vzduch po prostoru, čímž dochází k lepšímu promíchávání.


Tato kamna se u nás ale už nevyrábí a poctivou českou výrobou z ryze českých materiálů nyní vynikají pouze kamna KANUK. Ta mají životnost minimálně let. Zákazníci běžně uvádí, jak je „Kanuky“ provázejí po několik generací.


No já mám na kamnech nápis Bullerjan (typ 01) to je asi jedno no a jak topit sem pochopil až po dvou zimách :-). Tepla dává více a žere to opoznání méně. Jinak faakt super kamna.


Litinová sálavá kamna JOTUL-SCAN. Pyrolytická teplovzdušná a teplovodní kamna. Znal jsem kamna Bullerjan , ale chtěl jsem dát přednost českému vyrobku. Velmi kvalitní teplovzdušná kamna na dřevo vhodná do kulturních sálů,. Prodám horkovzdušná kamna Bullerjan 02.


Originál perfektní opracování i kvalita materiálu (narozdíl od kopií Burrian). Nové kamna na dřevo a dřevěné brikety. Dvoukomorový systém spalování, přívod sekundárního vzduchu, oplach skla, velká vytápěcí schopnost a rychlost kvůli absenci izolantů. Vysoká kvalita dílenského zpracování. Přikládací cyklus (tvrdé dřevo) po - hod.


Opětovné samozapálení dřeva v kamnech je možné i po hodinách. Tyto kamna mám v dílně. Rychlé teplo a velké polena to je jejich velké plus. Kamna Bullerjan - inzerce, prodám. Jediný nedostatek je v přeschlém dřevu(5let) Pokud přiložím přeschlé dřevo kamna začnou nabírat druhý dech a začnou dělat rachot jako když se rozjíždí parní válec.


Potom se začne obracet plamen a kouř a jde to vzduchovou klapkou ven. Luxusní design kamen se skleněným průhledem umocnuje zážitek spalovaného dřeva. Mají též přední a zadní přídech vzduc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky