úterý 15. srpna 2017

Oboustranné skenování

Pro ruční oboustranné kopírování oboustranného dokumentu použijte sklo skeneru. Umožňuje výběr přednastavené velikosti oblasti skenování nebo zadání oblasti skenování ručně. Možnosti skenování vícestránkového dokumentu: Nastavení pro skenování vícestránkových dokumentů lze zadat, pokud váš skener podporuje následující funkce: oboustranné skenování , automatické podávání dokumentů (ADF), zpoždění mezi automatické dávkami skenů atd. Pokud si přejete skenovat obě strany a oboustranné skenování není možné, můžete do skenování přidat stránky později. Chcete-li změnit upřesňující nastavení, například rozlišení (ppi), orientaci, cílové místo a název souboru, klikněte na tlačítko Více.


Oboustranné skenování

Zobrazení na dotykovém panelu a provozní postupy. DS-720D nabízí funkci oboustranného skenování na jeden průchod papíru. Tento podavač je navíc duplexní, takže umožňuje oboustranné skenování dokumentů. Přeložte dokument na půl a vložte jej do podkladového listu pro oboustranné ( duplexní) skenování. Přední a zadní strana dokumentu budou spojeny na jednu.


Jak číst tuto příručku Symboly V této příručce js. Rychlost skenování až str. Použijte jiný způsob skenování nebo aplikaci: Nemůžete-li z tiskárny skenovat do počítače Mac, zkuste použít některou aplikaci, například HP Smart nebo HP Easy Scan, nebo jinou metodu, například skenování do e-mailu nebo skenování do sítě.


Oboustranné skenování

Oboustranné skenování až str. UZDG ukazuje, že propustnost žil zlomené, a je-li duplexní vyšetření odhalit zdroj onemocnění, varixy rozhodné důvodů, na končetinách, trombózy nebo jejich opakování po chirurgickém zákroku a následné zpracování. Pro lepší rozpoznání z důvodu nemoci běžného lékařského vyšetření nestačí.


Může dát pouze obecnou představu o stavu systému průtoku krve. Přístroj nemůže skenovat obě strany dokumentu na dokumentovém skle, i když zapnete oboustranné skenování. Lehký přenosný oboustranný skener dokumentů.


Kompaktní, lehce přenositelný skener pro digitalizaci vašich dokumentů na cestách. Chcete-li naskenovat několik stránek a uložit je za sebou do jediného souboru PDF, změňte režim skenování na jiný režim. Pokyny viz Změna režimu skenování. Výkonný stolní skener pro kanceláře a menší podniky s vysokorychlostním skenováním a pokročilými funkcemi, automatický podavač dokumentů a automatické oboustranné skenování ,. Automatické oboustranné skenování. Výchozí ID správce systému.


Pokud ne, jaký je nejbližšší podobný model s možností oboustranného skenování. Dobrý den, umožnuje ADF podavač automatické oboustranné skenování. Document (Grayscale) ADF Duplex) (pouze pro modely podporující oboustranné skenování pomocí podavače ADF) Skenovat obě strany dokumentů z podavače ADF (automatického podavače dokumentů) černobíle. Některé aplikace nepodporují souvislé skenování pomocí podavače ADF (automatického podavače dokumentů). Robustní a výkonný skener pro kancelářské využití s možností skenování Adokumentů, automatický podavač na listů Adokumentů, rychlost skenování až stránek za minutu, citlivý CMOS CIS senzor, oboustranné skenování , rozlišení až 600dpi, 24bitové barvy, USB 2. Příslušenství HP pro automatický oboustranný tisk je u některých modelůstandardním vybavením.


Cena za službu do 50ti stran. Jednostranné i oboustranné skenování. Laminování dokumentů, fotografií a vizitek do fólie. Pro ochranu před poškozením nebo znečištěním. Skenujte oboustranně rychlostí až obr.


Technologie HP EveryPage pomáhá zabránit chybnému podávání listů. Když oboustranné dokumenty umístíte do podavače ADF: Po dokončení skenování předních stran dokumentu se na obrazovce zobrazí příručka pro vkládání zadních stran dokumentu. Odeberte dokumenty z výstupního otvoru pro dokumenty, bez otáčení je vložte do zásobníku na dokumenty a poté zvolte možnost Skenovat (Scan). Zajišťujeme černobílé i barevné kopírování (jednostranné i oboustranné ), velkoformátové kopírování, skenování i velkoformátový tisk (černobílý i barevný) a další služby.


Oboustranné skenování

Jelikož známe specifické potřeby, které naši zákazníci pro kopírování mají, rozdělili jsme nabídku služeb pro kopírování do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky