pondělí 14. srpna 2017

Plynovodní potrubí s ochranným pláštěm

Toto potrubí je vhodné pro bezobsypovou pokládku bez omezení zrnitosti zeminy a pro veškeré typy bezvýkopových technologií s nejvyšším stupněm zatížení. Dvouvrstvé potrubí z materiálu PE1RC s vnějším rozměrově přidaným ochranným PP pláštěm. RC potrubí s ochranným pláštěm.


Je odolné proti oděrům, vrypům a jiným typům. Plastové potrubí dodávané firmou LUNA PLAST a. Trubky PE100-DUALTEC= typ potrubí od výrobce GASCONTROL PLAST , a.

Projektování plynovodních potrubí. Plynové potrubí a tvarovky. Tvarovky PE1– elektro svařovací a pro svařování na tupo. PE 1RC nebo potrubí s ochranným pláštěm.


Potrubí z vysokohustotního lineárního polyetylénu (PE-HD) se ukládá do země a je určeno pro vnější tlakové rozvody plynu (černá s oranžovými pruhy) a jiných médií. Na plastovém potrubí bude shora připevněn signální vodič (CYY mm2) samolepící páskou z umělé hmoty. Neustále se zvyšující požadavky našich zákazníků nás vedly k tomu, abychom přišli na trh s něčím novým, plně konkurenceschopným, což potrubní systém DUALTEC dokonale splňuje.


Referenční projekty s trubkami s ochranným pláštěm.

Stlačené místo se označí trvalým způsobem na potrubí. Potrubí je možno stlačit v jednom místě pouze jedenkrát. Toto platí i pro potrubí Dualtec, ale před stlačením musí být odstraněn ochranný plášť z PP v dostatečné míře, která je závislá na velikosti stlačovacích válečků škrtící svěrky. Ostatní plynovodní přípojky je možné budovat z trubek všech konstrukcí (K- K4).


PE potrubí přípojky přechodovým spojem s ochranným pouzdrem v podlaze Pro vedení PE přípojky platí obdobné požadavky jako pro přípojky ocelové. Uzávěry na přípojkách musí být opatřeny zemní soupravo v teleskopickém provedení, poklopy musí být podloženy např. Tento typ potrubí je kombinací použití moderního RC materiálu s dodatečnou ochranou PP pláštěm.


Vnitřní vodovod obsahuje potrubí ležatá, stoupací, připojovací a příp. Trubky z PE-X s MRS 1Mpa musí být na povrchu oranžovo-žluté barvy. Ochranné potrubí PE1SDRdn3- m. Technické údaje plynovodní přípojky.


Opláštěný potrubní systém s kontrolou integrity a možností detekce. Ten umožňuje zkontrolovat nepoškozenost potrubí ihned po pokládce a dále umožňuje nepřetržitou lokalizaci. Pro bezvýkopovou metodu se použijí trubky z materiálu s ochranným pláštěm.


PEplus nižší opotřebení díky optimálnímu materiálu pláště! K tomuto účelu DVGW doporučuje použít vhodné potrubí s dodatečným ochranným pláštěm. Pro montáž na plastové potrubí je třeba použít hliníkovou pásku ATE-18 která musí pokrýt kabel po celé jeho délce.

Při použití izolace obsahující rozpouštědla nebo bitumeny je nutné použít kabely s fluoropolymerovým ochranným pláštěm , například typu BTV2-CT. Nové potrubí PE-HD RC, s ochranným pláštěm , 1x 1mm. Výměna armatur a tvarovek na přívodu do VDJ a ČS.


Během posledních let došlo k investicím do výrobních zařízení, kdy byl sortiment rozšířen o potrubí s ochranným pláštěm , pro moderní metody pokládky. Tato by měla být největším zařízením na území dřívějšího Československa. Použití polyethylenové pěny a penofol omezený horní limit použití teploty stupňů.


Tato hodnota je dostatečná pro použití materiálů v potrubí s nezávislým topným systémem, ale vyšší Ústřední charakteristický teplota topného zhoršuje polyuretanové základní řetězec a jej činí nevhodným pro použití v datech podmínky. Velkoobchod potrubí a rozvodné techniky v Krnově. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba TRIBON - plastové potrubní systémy, AQUAPLASTIK MORAVA, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky