středa 16. srpna 2017

Hořák na vyjetý olej bazar

Popis: Vejde do otvoru š. Je zcela automatický, sám zapne, nahřeje na požadovanou teplotu a vypne. Prodám hořák na vyjetý olej a jiné palivo ,je vyroben ze silného materiálu takže nehrozí propálení , přívodní trubka je z nerezu a zaručuje vysokou životnost. Reguluje se mechanickým ventilem a není tře.


Podávací čerpadlo je na 220V,pojištěný proti tomu aby se při výpadku elektr.

Pak ho je potřeba znovu manuálně zapnout. Nehrozí,že vám bude podávat olej do zhasnutého h. Náš olejový hořák nabízí levné vytápění bez kouře, špíny a prachu. V případě zájmu prosím adresu např. Kvalitní, bezproblémový, hoří na jakýkoliv olej.


Nový, vyjetý , kuchyňský, hydraulický. Hořák na použitý olej. Nádobku s olejem je třeba umístit trošku výš nad hořák , ať olej teče sám samospádem až do hořáku.

Predám nový horák na starý opotrebovaný olej. Horák spaĺuje všetky oleje ako sú napr. Vonkajší plášť a vnutorný plašť je z nerezu. O správne a účinné spaĺovanie sa postará.


Nabízíme hořák na vyjetý (použitý) olej. Pak je náš olejový hořák přesně pro Vás! Na rozdíl od naprosté většiny jiných výrobků hořáků jsou schopny spalovat i vyjetý motorový, převodový, hydraulický aj.


BEZ NUTNOSTI ČISTIT LAMELY HOŘÁKU. Prodám málo používaný, 28-dílný set na Fondue, ve velmi dobrém stavu, bez poškození. Nechcete platit za topivo, topte bezplatně!


Zakoupený v SRN původní cena 12- EUR. Cena nyní bez poštovného je 70- Kč. Osobní odběr možný v Brno nebo Ostopovice. Výkon se reguluje ventilem, množstvím oleje a otáčkami venti. Cisterna používaná na vyjetý olej včetně záchytné vany ze sklápěcí korby návěsu.


Možno i jen cisterna zvlášť.

Celou dobu bylo pod střechou, jen barva je od slunce opálená jinak O. Případně i kola po nějaké dohodě k dispozici. Ne každý ví, že těžký topný olej (rTTO) POWERKRAFT FLUID je stejně ekologickým palivem jako LTO (lehký topný olej ) nebo zemní plyn. Díky spalovací technice značky POWERHEAT je topení TTO stejně pohodlné a bezobslužné jako topení LTO, jen je nejméně o levnější. A to už stojí za úvahu.


Pouze na vyjetý olej Dj Washa. Unsubscribe from Dj Washa? This feature is not available right now. Please try again later.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky