středa 23. srpna 2017

Plynová pájka klempířská

Plynová pájka klempířská

Set klempířská pájka 60. Regulace výkonu se provádí otočným regulátorem na rukojeti. Pro připojení k propan butanové hadici je pájka. Inzeráty pájku – aktuální inzeráty na Sbazar. Klempířská plynová pájka -hobby 2kW.


Plynová pájka klempířská

Hledáte kemper plynová pájka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Mobilní pájka klempířská na plynovou kartuši 4- 60g s automatic. Vysoká spolehlivost, kvalita, perfektní servis a spokojenost zákazníků jsou základem naší firemní politiky. Nabízíme moderní a kompletní servis v oblasti profesionálního nářadí, strojů, nástrojů a pomůcek.


Pájka je vybavena pájecím 200g měděným kladívkem a ochr. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Kč (EUR 13) Hořák na PB EKO KIT, Kemper sada hubi.


Plynová pájka klempířská

Nakupte pájky a páječky na Alza. Vám domů pestrou nabídku plynového nářadí, které využijete při domácím kutění i při práci. TURBO hořák, pájedlo, kryt, stojan. Nastřelovače hřebíků, pájky, trysky, náhradní plynové hadice a mnoho dalšího!


Plynové hořáky nabízíme v provedení pokrývačském a tradičním, vhodné na svařování, opalování nebo nahřívání. Výkon s rozměrem a hmotností pájecího hrotu zaručuje dokonalé a rychlé zahřátí. Robustní odporové destičky s keramickou izolací zaručují dlouhou životnost přístroje. VersaTip je výkonná bezdrátová páječka se šesti vyměnitelnými hroty. Díky nastavitelné teplotě jsou zajištěny široké možnosti použití.


Tato snadno ovladatelná páječka je vhodná. Plynová pájka Dremel VersaTip Univerzální: jedno nářadí pro různých aplikací S náplní zkapalněného butanu:. Plynová klempířská pájka vhodná pro pájení cínem a jeho slitinami. Je dostatečně výkonná pro práce s větším rozsahem.


Vy nič neposielate, my si pre tovar pošleme dopravu, ktorú zaistíme. Táto klampiarska spájkovačka na propán-bután je vhodná najmä na mäkké spájkovanie či po odobratí spájkovacieho kladivka tiež na nahrievanie a opaľovanie. Spájka je vybavená spájkovacím 200g medenným kladivkom a ochranou proti vetru. Regulácia výkonu sa vykonáva otočným regulátorom na rukoväti. Pre pripojenie k propán butánovej hadici je spájka vybavená nátrubkom 8. Na klasické pájení např.


Plynová pájka klempířská

Elektrické odporové pájky na pájení a pájecí stanice. Přístroj je vyroben z kvalitních materiálů a tím je zajištěna jeho dlouhá životnost. Zvolte si platbu zálohovou fakturou a ušetřete navíc Pro zákazníky, kteří nechtějí hradit poplatky za dobírku a rádi využijí možnost více ušetřit, máme.


Páječky na propanbutan, náhradní hroty a kladívka k páječkám ,propanbutanové pájení,propaline,meva. Rothenberger - klempířská pájka 2°C sada. Tato směs vytváří výborný tlak i při teplotách pod bodem mrazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky