úterý 29. srpna 2017

Krbové mřížky na míru

Jsou chytrým řešením pro ukončení vzduchových cest především proto, aby vám zeď nehyzdila nevzhledná díra. Mřížky zajišťují bezproblémovou cirkulaci v. Jejich montáž je velmi jednoduchá. Jednou z hlavních částí krbu je krbová mřížka.


Těch existuje celá hromada. V našem e-shopu nabízíme také různé typy krbových mřížek a to sice: standardní, antickou měď, bíle, zlaté a mnoho dalších.

Celou nabídku hromady produktů naleznete v našem internetovém obchodě na webových stránkách Levnekrby. Při měření skla vemte v úvahu minimální odstup žáruvzdorného skla od kovových lišt nebo od šroubů a to alespoň mm na každou stranu. A protože jsou na očích, měly by ladit se zbytkem interiéru. Vyberte si z nabídky krbových mřížek tu, která nejlépe padne právě do vašeho domova. Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací.


Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. Pri meraní skla vezmite do úvahy minimálny odstup žiaruvzdorného skla od kovových líšt alebo od skrutiek a to aspoň mm na každú stranu. Nedostatočný odstup skla.

Specializovaný eshop na krbová kamna a krby. Rohová krbová kamna, klasická, designová, krbové vložky, ale i kamna s výměníkem. Poradenství při výběru kamen. V nabídce také široká nabídka příslušenství ke krbům a vše pro stavbu krbu.


Ze dřeva, za které zaplatíte a které dáte do otevřeného krbu, získáte pouze energie ve formě tepla. Vaše krbová kamna a vložky - skvělé ceny. Profesionálové v žáruvzdorných sklech, vložkách a kamnářském příslušenství. Připravili jsme pro vás nabídku na krbové vložky na míru. V našem katalogu najdete krbové vložky horkovzdušné , jejichž výroba splňuje nejpřísnější evropské normy.


Dále krbové vložky s teplovodním výměníkem , které jsou určeny k vytápění určitého pokoje a rozvodu tepla do dalších místností. Krbové vložky na míru - 123sklo. Výroba a prodej krbů, krbových vložek a veškerého příslušenství.


Nabízíme Krby, krbová kamna, krbové vložky, krbové nářadí a mnohem více. Instalace krbové vložky Romotop KV 0W - připojení na komín Instalace krbové vložky KOBOK Kompakt, včetně krbové obezdívky. Ve spojení s vhodně zvoleným materiálem , jako jsou například šamotové cihly nebo izolační desky, tak získáte akumulační sálavý, nebo horkovzdušný krb.


Vyrábíme různé druhy hliníkových mřížek na míru. Sestavení stavebnice zvládne každý průměrný kutil a nezabere více než dva dny. Krby na míru jsou vyráběny dle požadavků zákazníka.

Výhodou námi nabízených stavebnic je schopnost akumulace, kdy po nahřátí je krb schopen vydávat teplo ještě dlouho. Informujte se o ceně pomocí kalkulační tabulky. Pokud máme požadovaný rozměr skladem, je Vaše nové žáruvzdorné sklo připraveno ihned k odběru.


Objednejte si u nás originální žáruvzdorné sklo za. Vám zašleme na dobírku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky