pátek 18. srpna 2017

Elektrický smeták philips

Tento elektrický smeták Philips se výborně hodí pro rychlé čištění podlah: rychle rotující otočný kartáč snadno zachycuje nečistoty a snadno se ovládá. Smeták pracuje velmi potichu a díky ohebné násadě se snadno dostanete i do těžko přístupných míst. Objevte Philips elektrický smeták. Zjistěte, proč jsou pro vás tyto elektrický smeták vhodné.


Porovnávejte, čtěte recenze a objednávejte online. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vysavače Philips jsou skvělými a praktickými pomocníky při každodenním úklidu.


Pro běžné vysávání můžete vybírat z nabídky sáčkových a bezsáčkových vysavačů. Rotační elektrický smeták - V, 7mAh - InnovaGoods. S tímto užitečným rotačním smetákem se snadno dostanete do každého. Provoz smetáku je bezsáčkový.


Philips je jednička na trhu v oblasti pánského holení a čištění zubů. Je vybaven speciálním vestavěným kontejnerem (pouzdrem) o objemu 2mililitrů. Ten je možné stisknutím.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Zde se nacházíte: Heureka. Elektrický smeták je po vybití baterie nutné znovu nabít. K některým typům si můžete dokoupit také speciální nástavce, pomocí kterých vyčistíte spáry či obklady v koupelně. Práci usnadňuje elektrický rotující kartáč, který.


Jeho bezšňůrové provedení umožní provoz až minut na jedno nabití. Díky použití kloubového uchycení s možností ohýbání s ním snadněji dosáhnete pod nábytek. Boční kartáče jsou vhodné pro snadné čištění u stěn. Leifheit Aku Power Max - bezdrátový elektrický zametač. Bezdrátový elektrický zametač podlah, vhodný na koberce, dlažby, lina i na laminátové podlahy.


Zariadenie strednej triedy elektrických grilov, zaujme najmä cenou, ponúka viaceré polohy platní a pozoruhodné rozpätie termostatu pre nastavenie teploty. Nový výkonnější robotický smeták. Patentovaný systém sběru nečistot (aktivní gumové kartáče pro rychlý a snadný sběr nečistot, vlasů i prachu – nezanechávají za sebou špínu). Typ vysavače: tyčový Typ filtrace: bezsáčkový Vysávání: suché Objem prachového sáčku nebo nádoby (l): 0. Snadná manipulace – flexibilní kloub pro snadné uklízení.


Elektrický smeták philips

Lepší výsledek ve srovnání s předchozím typem E-sweepru. Jednoduché uskladňování přístroje a. Obdélníkový elektrický smeták - V 7mAh - InnovaGoods. Revoluční trojúhelníkový kartáčový systém pro snadný úklid v rozích a koutech.


Rotační smeták je vhodný všude tam, kde potřebujete rychle a potichu uklidit nenadálé malé nehody na podlaze v podobě rozsypaných sypkých materiálů. Chcete-li zásobník vysypat – stačí rukojetí pohnout vpřed a obsah se neslyšně vysype do připraveného odpadkového koše. Sběrací nádoba se lehce čistí.


Flexibilní obdelníkový elektrický smeták IG Home Skvělý pomocník na rychlý a efektivní úklid s minimem úsilí. S tímto praktickým a užitečným rotačním bezdrátovým koštětem se snadno dostanete do každého zákoutí, důkladně uklidíte, a přitom nepoškodíte podlahy, koberce, dlažbu, parkety atd. V naší nabídce Domácích Elektrospotřebičů nemůžou chybět pračky, sušičky a žehličky.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky