pondělí 21. srpna 2017

Plynový kotel s ohřevem vody thermona

Ohřev vody se děje pomocí tzv. Výhodou tohoto řešení ohřevu teplé vody je nízká pořizovací cena kotle a odpadá nutnost pořízení. Kombinované kondenzační kotle THERM s vestavěným zásobníkem zajišťují vytápění topného systému, a navíc fungují jako zdroj teplé vody , která je shromažďována v menším zásobníku, integrovaném přímo pod opláštěním plynového kondenzačního kotle. V současné době je asi nejlepší volbou kondenzační plynový kotel.


Ten má totiž daleko vyšší účinnost nežli klasický kotel , neboť k ohřevu užitkové vody využívá i spaliny, které by jinak odcházely bez využití do komína.

Díky principu kondenzace se zvyšuje účinnost kotle až o několik desítek procent. Plynový atmosférický kotel THERM CXE. AA Modernizovaná řada kotlů THERM CXE. AA nabízí možnost vytápění občanských i průmyslových staveb a možnost průtokového ohřevu užitkové vody.


Vychází z osvědčené koncepce dosavadních atmosférických kotlů THERM s využitím novodobých inovativních prvků. Jeho prostřednictvím je možné provádět na dálku téměř všechna uživatelská nastavení. Umožňuje také zpětné hlášení provozních a poruchových informací.


Dále dokáže také efektivně vytápět, rozsah teploty OV činí – stupňů Celsia.

Model využívá deskový výměník a disponuje plynulou modulací výkonu. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. AA plynový kotel s průtokovým ohřevem TU Odkouření k tomuto kotli ceníme individuálně dle Vašich požadavků a dodržení požadavků výrobce pro správnou funkci kotle. Detailní popis produktu.


THERMONA THERM KDC - plynový kotel Moderní a technicky nejvyspělejší kotel v našem výrobním programu. Díky širokému rozsahu modulace výkonu od do 2kW nalezne uplatnění v celé řadě objektů. Inovované kotle s označením CXE. Kotel do komína THERM CXE. AA najdou uplatnění v objektech s tepelnou ztrátou do 2kW (příp.


2kW), kde je zároveň kladen důraz na dodávku teplé vody. AA je závěsný kotel určený k vytápění a ohřevu užitkové vody průtokovým způsobem. Závěsné plynové kombinované kotle s průtokovým ohřevem vody. Závěsný plynový kotel pro vytápění a ohřev teplé vody na zemní plyn a propan. Thermona (2) Vaillant (43) VIADRUS (4).


A s průtokovým ohřevem teplé vody (verze turbo) Kotle jsou určeny pro vytápění rodinných domů, bytů a jiných menších objektů. V rámci kotle je integrován tzv. Vítejte v sekci, kde najdete plynové kotle.


Než začnete s výběrem je nutné rozlišit, zda kotel potřebujete pouze jako zdroj vytápění nebo jako zdroj pro ohřev vody , nebo zda hledáte kotel vhodný jak pro vytápění tak pro ohřev vody , tzv.

Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné. Thermona THERM kondenzační kotle s průtokovým ohřevem Správné využití zdrojů energie na naší planetě se stáva čím dále více aktuálním. Tuto energii nutnou k našemu životnímu stylu získáváme zpravidla z přírodních zdrojů, které nejsou neomezené, co nás nutí k její rozumné spotřebě bez plýtvání.


Věčné problémy s čerpadly, trojcestnými ventily, výměníkem, hadicemi, elektronikou, hořákem atd. Jelikož se jedná o turbo kotel typu C, tedy máme navedený odtah přes fasádu a momentálně se již tyto kotle nesmí prodávat, bude nutné udělat místo vývodu z fasády podél ní nový komín. Nebo sháníte plynový kotel s ohřevem vody ? Připravili jsme si pro vás pestrou nabídku spolehlivých plynových kotlů s výborným poměrem cena x kvalita x provozní náklady.


Vybírat můžete plynové kotle osvědčených značek Brötje, Viadrus nebo Buderus. Některé z nich můžete pořídit za zlomek ceny díky Kotlíkové dotaci. Velice nízký stupeň hlučnosti - jen 4dB, dlouhá životnost, nenáročná údržba, plynulá modulace výkonu v rozsahu kW : - 1 Kompaktní rozměry jsou obzvlášť výhodou pro byty, rodinné domy a chaty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky