úterý 22. srpna 2017

Ionizace vzduchu zdraví

Záporně nabité kyslíkové ionty (anionty nebo také O- ionty) nejsou ničím novým a umělým. Je všeobecně známo, že působí příznivě na naše zdraví , na psychiku a imunitní systém. Setkáváme se s nimi od svého prvního nadechnutí.


Vzhledem k tomu, že jsou obsaženy ve vzduchu , kterého denně. V České republice neexistují normy na koncentrace záporných iontů v ovzduší.

Rozhodně ale platí, že čím víc jich bude, tím lépe. Vzduch můžeme doma ionizovat pomocí takzvaných ionizátorů, laicky řečeno čističek vzduchu se. Umělá ionizace vzduchu ve vnitřním prostředí.


Přirozenou ionizaci vzduchu a elektroiontové mikroklima bohužel velmi negativně narušil člověk používáním umělých materiálů. Koncentrace aeroiontů je díky tomu v budovách velmi malá, a tam, kde se používá klimatizace, dokonce nulová. Je to alarmující, když si.


I tak doporučujeme čističky vzduchu , u kterých je ionizace vzduchu pouze funkcí doplňkovou a hlavním čistícím mechanismem jsou zde vzduchové filtry - zejména HEPA a uhlíkový vzduchový filtr.

V dnešní době je již téměř nemožné nemít ve svém okolí žádného alergika. Ionizace vzduchu léčí alergie i deprese. Alergie jsou „moderním“ onemocněním. Moderním“ v negativním slova smyslu, neboť ho nepřímo zapříčinila modernizace společnosti.


V dalším článku pak uvedu jak si můžete zkonstruovat svůj vlastní ionizátor k obohacování vzduchu o negativně nabité ionty. Vzduch, který dýcháme, by měl obsahovat alespoň 8zdraví prospěšných záporně nabitých iontů, tzv. Dochází k filtraci vzduchu , který je následně vyčištěný vypouštěn do prostoru. Většina čističek vzduchu vypouští ozón.


I těch několik miligramů této molekuly, které zařízení za hodinu vyrobí, často vede k tomu, že jeho hladina přesáhne hodnotu, která ohrožuje zdraví. Ochrana zdraví členů rodiny (dezinfekce vzduchu ) Likvidace zápachu po kuřácích, zvířatech, potu, moči, zvratcích a silných parfémech… Odpachování oblečení, sportovní výstroje, auta, atd. Lokálně významným zdrojem iontů je tříštění vody v prostorech gejzírů a zvláště vodopádů, kdy tzv.


Ionizátor versus čistička vzduchu. Celý princip lze připodobnit fungování magnetu, probíhá neustále, bez přerušení. Takový způsob ionizace vzduchu má nespornou výhodu – nevzniká při ní zdraví škodlivý ozon, který se běžně tvoří použitím elektrických ionizátorů pracujících na principu nízkého napětí.


Hustota elektronů na hrotech je díky vysokému napětí tak velká, že opouštějí hrot vzduchem, což je pro ně za jiných okolností cesta značně neschůdná.

Elixír zdraví a spokojenosti. Víte, proč se u tekoucí vody, v lese nebo na dovolené u moře cítíte tak dobře? Na vině nemusí být pouze nerudný kolega, od kterého si chcete odpočinout, ale vzduch, který v kanceláři dýcháte. Při pobytu v moderním bytě nebo kanceláři nás totiž obklopuje. Použití čističky vzduchu IONIC CARE Triton X6.


Nastavení LO (nízký výkon) používejte pro prostor cca m2. V tomto režimu je příkon max. Zvlášť když si lidé výkonný a nedostatečně regulovatelný přístroj pustili v malé místnosti. Informace o tom, že čističky vzduchu mohou být i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky