pátek 18. srpna 2017

Split pláže

Nejlepší místa pro pláže - Split : Přečtěte si recenze a prohlédněte si fotografie atrakce Pláže v Splitu, Chorvatsko na Tripadvisoru. Napomenimo da je Split imao svoju kuglačku ligu već prije 2. U Splitu se nalazi nekoliko kuglačkih dvorana koje možete provjeriti u popisu športskih objekata. Užite si pláž v Split a okolitých oblastiach, ktoré chcete, aby ste našli ideálne miesto na plávanie.


Najkrajšie pláže v okolí Split Všetky pláže sú hodnotené a zaradené podľa krásy, takže na vrchole vždy vytlačíme najkrajšie pláže vo vašom meste alebo na mieste.

Grad Split jedan je od rijetkih obalnih gradova koji na svom području ima veliki broj uređenih plaža. O plažama koje nemaju koncesionara brine gradska tvrtka Splitska obala. Na području Splita to su: Zvončac i Kaštelet, pet plaža na žnjanskom platou, kao i posebno uređena i opremljena plažu prilagođena osobama s invaliditetom, Pošk, Firule, dio punte Ovčice, Ježinac i plaža za. Dalmátske mestečko Split navštevujú milovníci krásnych pláží, priezračného mora, zábavy a kvalitných služieb. Príjemnú atmosféru letoviska dotvárajú vzácne historické pamiatky.


Pobrežie lemujú rozmanité pláže – piesočnaté, štrkové, skalnaté i zmesové. Kada se spomene Split , pomisli se na Bačvice i obratno. Osim grada i najpoznatije plaže u Hrvatskoj, na spomen Bačvica mnogi od nas se sjete picigina.

Glavna splitska plaža poznata je u čitavoj Hrvatskoj pa i dalje u svijetu. Udaljena je nekih minuta šetnje od središnjeg dijela grada, smještena u prelijepoj pješčanoj uvali. Enjoy in this amazing LIVE Webcam Split on Riva Split – Split is the “capital” of Dalmatia and Croatia summer turism – Finde best hotel in Split , rent apartmen in Split or buy house in Split. Look other livecam in Split Bacvice beach, panoramic view of Riva, caffe bar InBox.


Ve Splitu můžete navštívit jedno ze městských koupališť (vstupné): jedná se o pláže oblázkové, písečné i doplněné betonovými platy. Nejznámější je pláž Bačvice. Jde o zvlášť udržovanou a moderně vybavenou pláž, která umožňuje koupání i osobám se zdravotním postižením.


Split nabízí ubytování v mnoha hotelech a prázdninových domech. Ubytovat se můžete také v soukromí, nebo v hostelu Split , který představuje levnější variantu ubytování vhodnou nejen pro studenty. Luxusní pětihvězdičkový hotel Le Meridien Lav se nachází v Podstraně, km jižně od centra Splitu.


Split je kao i većina Dalmacije bio pod vlašću Venecije. Uspomena na kratkotrajnu vlast Francuza u Splitu je jedna od najljepših ulica – Marmontova. To vše ještě dovršuje nespočtem historických staveb a kulturním bohatstvím. Split - Pláže : Pozrite si recenzie a fotografie pláže v Splite, Chorvátsko na Tripadvisore.


Bačvice su glavna gradska plaža, i najpoznatija plaža u Splitu. Ako ste nekada bili na Bačvicama, čuli ste, ili možda čak zaigrali picigina. Podstrana is a small tourist town located only 8km from Split between the Žrnovnica and Mutogras Rivers with pebble beaches.

Apart from its cultural heritage, wine and olives, the town is also known for its culinary offer and beautiful beaches which stretch for 9km. This feature is not available right now. Please try again later.


Jeftini letovi Jeftini letovi i avio karte Smještaj Rent-a-car Planer putovanja Plaže Valute Kalkulator valuta Putovnica. Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky