pondělí 20. dubna 2020

Regulátor otáček ventilátoru 220v

Stmívač je určen pro spinání střídavého napětí, které může přenášet proud až do 8A. V výměny regulátor fanoušek ventilátor regulátor otáček motoru, snažím. W 220V zapojte do série s vypínačem a připojte. Obratil jsem se pro radu ohledne regulace i na vyrobce ventilatoru , ten mi.


Regulátor otáček ventilátoru 220v

Celkom k náhľadu obrázkov. K věci MTY je ruční regulátor otáček ventilátoru určený pro střídavé indukční. Tyto variabilní regulátory střídavého napětí SCR se vyrábějí speciálně pro vibrační podavače, ventilátory, čerpadla a topná a osvětlovací zařízení. Mikroprocesorový regulátor otáček RT-určený k preciznímu, plynulému regulování otáček motoru ventilátoru k rozvodu teplého vzduchu.


Regulátor má v krajní poloze vypinač. Je možné připojit více ventilátorů na jeden regulátor paralelně, pokud celková kapacita těchto ventilátorů nepřesáhnet 3wattů. Slouží pro regulaci tepelných spotřebičů, zdrojů světla (mimo žářivky a úsporné žářovky), otáček motorů (mimo jednofázové asynchronní s kondenzátorem).


Použití : Jednofázový regulátor otáček RC 1-3je určen pro plynulou regulací otáček ventilátoru až do 3W (proud). Prosím o sdělení, zda vámi uváděný regulátor , je možno použít pro komutátorový serivý elektromotor, výkonu cca 400W, 220V , kterým bych chtěl regulovat otáčky malého soustruhu, tedy zda bude mít motor dostatečný kroutící moment i při malých otáčkách. S tímto regulátorem si můžete měnit výkonnost ventilátoru od do 1 výkonu.


Plynulá regulace počtu otáček nízkonapěťových elektromotorů. Tyto motory najdou využití hlavně ve stejnosměrných vrtačkách, modelech aut, pohonech stěračů, tak jako u elektrického nářadí. Minimální otáčky ventilátoru lze nastavit po odnětí krytu pootočením regulačního prvku. Pokus o regulaci stejnosměrného komutátorového motoru z pračky se sériovým buzením. Lze regulovat na konstantní otáčky.


Moment je v rozsahu regulace konstantní. Na jeden regulátor je možno připojit více ventilátorů paralelně, pokud celková kapacita ventilátorů nepřesáhne 400W. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. PS je vhodný pro snadnou a plynulou regulaci výkonu ventilátoru do výkonu 3W. Napětí 2V, instalace na omítku.


Vestavěný ventilátor 450mm a regulátor teploty a otáček ventilátoru. Lze topit dřevem délky až 100cm. Kouřovod 150mm a výstup horkého vzduchu 160mm. Kapacita ohřívaného vzduchu 10.


Lze zaslat dopravou po celé ČR a SR. Takových ventilátorů je na trhu spousta. Za druhé, nechápu, proč se tazatel ptal v obchodě s ventilátory, kde nepracují prodavači, ale podavači, a nezeptal se v odborném obchodě s elektromateriálem. Tam by mu vysvětlili, že regulátor otáček lze koupit v asi dvaceti provedeních dle konstrukce. Pochopitelně to něco stojí.


Kompaktní regulátor DC motorů MTR 2lze použít pro motory buzené permanentními magnety i pro derivační motory. Popis fungování: MTR 2má 20pólovou svorkovnicovou lištu. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky