úterý 28. dubna 2020

Systémová deska s kročejovou izolací

Systémová deska s integrovanou tepelnou a kročejovou izolací. Deska je opatřena fólií z EPS proti vniknutí vlhkosti z potěru. Rozteč výstupků desky je 50mm, výška výstupků 17mm.


Horní strana desky REHAU Varionova s kročejovou izolací 30- Horní strana. Skořepina odolná proti vniknutí vlhkosti z potěru. To, že je systémová deska STYRODESKA nejpoužívanější je díky její ceně, která je.

Děláme také tepelné a kročejové. Systém pokládky se systémovou deskou Varionova je doplněn následujícími komponenty: systémová deska Varionova 30- s tepelnou a kročejovou izolací. Velmi odolná a flexibilní systémová deska. Deska REHAU Varionova s kročejovou izolací na spodní bez izolace na spodní straně straně 30-2. Rastr na spodní straně umožňuje rychlé provádění rovných přířezů.


Gabotherm Deska systémová 1. SYSTÉMOVÁ IZOLAČNÍ DESKA - s ochrannou hydroizolační fólií IVAR. Hospodaření s dešťovou vodou Sanitární instalace Výstavba sportovišť Certifikované projekty Kariéra Práce v REHAU.

Systém podlahového topení je považován za poměrně úsporný, poskytuje pocit příjemného tepla. Podlahové vytápění je ideální pro kombinování s plynovými kotli, tepelnými čerpadly nebo se slunečními kolektory, samozřejmostí je i automatická regulace teploty, případně programování pomocí termostatu. Systém REHAU pro podlahové vytápění se systémovou deskou Varionova je určen pro snadnou a rychlou mokrou pokládku s bezpečnou fixací trubek a snadným zpracováním přířezu. Slouží k pokládání potrubí 14–mm.


Rozestup potrubí je mm. Systémové izolační desky slouží pro snadnou a rychlou montáž vytápění. Zajišťují přesné vedení a zajištění trubky, ale také tepelnou i zvukovou izolaci.


Systémové desky k podlahovému topení z expandovaného polystyrénu EPS opatřené kašírovanou kotevní tkaninou nebo kvalitní hlubokotažnou nopovou fólií. Tato systémová deska je také vhodná v situacích, kdy je třeba co nejlépe využít prostor pro tepelnou izolací s větším tepelným odporem než běžně používaný EPS 2v systémových deskách. Základní deska z 25mm EPS pro vložení vodících lamel a lamelových oblouků.


Systém je určen pro pokládku systémových vytápěcích trubek o průměru mm. S lemem pro snadné napojení další desky. Cena produktu bez dopravy Na dotaz. KERMI Akční set systémová deska s izolací m2. Vario bez přídavné izolace (celková výška mm) systémová deska s přídavnou kročejovou izolací PST 17-(celková výška mm).


Rozměry a rozsah dodávky systémová deska Rehau Vario. Kvalitní systémové desky pro podlahové vytápění s izolací nebo pouze extra tvrdá folie s nopy. RBM Kilma-Piano deska s PS folií funguje jako parozábrana a snižuje riziko vzniku kondenzátu.

Systém je postaven na systémové desce, která zajišťuje tepelnou i kročejovou izolaci , ale rovněž tak zajišťuje vedení a uložení trubky. Vytváření topných spirál je velmi jednoduché, rychlé a přitom jsou trubky uloženy s vysokou přesností (rozteče a tvar smyček). Folie z EPS proti vniknutí vlhkosti z potěru. Vrchní nášlapná vrstva má zámky, které jednak perfektně drží desky mezi sebou a dále vytvoří utěsnění, takže je možné provést zálivku přímo.


Izolace tepelná i akustická. Možnost volby kroku pokládky po 5cm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je třeba kročejovou izolaci klást přesně vedle sebe, nenechávat nikde žádné mezery, také je třeba odizolovat roznášecí desku od okolních stěn, k tomuto slouží mirelonové pásky, nebo okrajové pásky z minerální kročejové vaty. Je třeba se na kročejovou izolaci podívat logicky, a proto nesmí nikdy roznášecí deska z.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky