pondělí 20. dubna 2020

Revize plynových kotlů zlín

Disponujeme revizními techniky s potřebným osvědčením pro provádění kontrol a revizí plynových spotřebičů, plynovodů a dalších vyhrazených plynových zařízení. Provozní revize plynových kotlů Zlín. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Gasedo, Pavel Fryje - FRYGAS, UHS JAKOS, a. Provádění revizí tlakových nádob, plynových zařízení, parních a horkovodních kotlů.


Domů Montáž a servis Zlínský kraj Zlín.

Plynové kotle jsou poměrně složitým zařízením a za určitých okolností. INSTALACE PLYNU, OPRAVY A REVIZE KOTLŮ. Rekonstrukce plynových rozvodů.


Provedení nových plynových rozvodů (nízkotlak a středotlak). Provádíme v mědi nebo v nerezi, lisované spoje. Montáže a opravy domovních a průmyslových plynovodů.


Servis a opravy kotlů BAXI. Plynoinstalace - instalace rozvodů plynu, opravy , rekonstrukce plynoinstalací,.

Elektro plyn servis Elektro plyn servis. Dále je možné využít seřízení plynového kotle a topidel, vyhledávání úniků plynu a jejich zamezení, instalace plynovodních systémů nebo revize plynových zařízení. Nabízíme vám rozsáhlou síť servisních parnerů vyškolených pro opravy a údržbu kotlů firmy Destila v místě vašeho bydliště. Petr Nešpor, servis plynových spotřebičů. Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení - do 50kW - nad 50kW.


Revize elektrických zařízení a spotřebičů. Záruční, pozáruční servis, revize uvedených značek, uvádění do provozu, po dohodě možný i pozáruční servis jiných značek. Náš servis kotlů zajistí opravy, servis plynových kotlů a veškerých plynových spotřebičů. Zajistíme opravy, výměny, odvzdušnění a zprovoznění veškerých plynových spotřebičů.


Nabízím kontroly plynových spotřebičů, plynového vedení, tlakovou zkoušku, analýzu spalin, konzultace. Drobnosti opravím na místě. Trutnovsko - Náchodsko a okolí.


Opravy a servis plynových kotlů. U nových plynových kotlů , které jsou v záruce, je jednou z podmínek pro případné uznání záruky. A jelikož jde o Vaši bezpečnost, nepodceňujte pravidelné kontroly a revize plynových spotřebičů a nechte si je jednou za rok zkontrolovat.


Velmi rádi pro Vás zpracujeme revizní zkoušky a následně revizní posudky v rozsahu: revize elektroinstalací, revize rozvaděčů, revize elektrospotřebičů, revize hromosvodů, revize plynových kotelen, revize plynových kotlů , revize rozvodů a nízkotlakých i střednětlakých plynových přípojek.

Naše služby jsou rychlé, levné a to vše při zachování nejvyšší. Jedenkrát do roka by se měl každý majitel plynového kotle postarat o jeho servisní prohlídku. Aktuální katalog firem v kategorii revize plynových zařízení Zlín. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Pro objednání revize popř.


Dodržování pravidelných provozních revizí (1x za roky) a kontrol (1x za rok) předejdete nepříjemnostem v případě čerpání pojištění sjednaného u kterékoliv české pojišťovny. Na základě revize či kontroly plynového zařízení vždy vystavíme protokol.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky