pátek 17. dubna 2020

Subaru skladove

Otestujte si ich a objavte spojenie komfortu, bezpečnosti a technológií, ktoré spolu dokonale ladia. Subaru ukázalo podobu Levorgu STI Sport. Táto novovytvorená stránka slúži na spojenie medzi oficiálnymi predajňami áut a širokou verejnosť. Každé vozidlo sa nachádza u predajcu na sklade a je ihneď k odberu. Výhodou sú nižšie ceny oproti katalógu a okamžitý odber.


Při odběru na IČ - na podmínky se informujte.

Vozidlá ihneď k odberu. Doprajte si nekončiace dobrodružstvo už teraz bez ďalšieho čakania. Nájdite si vysnívané auto.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. CZ je nejstarší internetový a mobilní autosalon v ČR. Maloobchodný cenník vozidiel SUbaRU platný od 3. Tato tendence se pochopitelně otiskla i do všech automobilů, které vynikají mimořádnými jízdními vlastnostmi.


Hľadáte nové vozidlo Volkswagen?

Objavte ihneď dostupné modely Volkswagen, dohodnite si testovaciu jazdu a kúpte u predajcu, ktorého si sami vyberiete! Vyberte si z naší bohaté nabídky skladových vozů ihned k odběru, předváděcích vozidel, nebo ověřených bazarových vozů. V případě jakýchkoliv dotazů či přání nás neváhejte kontaktovat. ATV-aktívne smerovanie krút. ABS, EB brzdový asistent, X-MODE-asistent zjazdu z kopca, el.


EYESIGHT-podporný systém s asistentom núdzového brzdenia, adapívny tempomat, upozornenie na vybočenie z pruhu, systém udržiavania v jazdnom pruhu, SRVD-systém detekcie okolia pri cúvaní, sledovanie mŕtveho. Prodej vozidel Po – Pá: 8. Select Logout below if you are ready to end your current session. Ponuka preverených aut. Kvalitné autá do rokov veku z Mototechny.


Svet milionárov je plný bizarností. Mnohí si kupujú veci, ktoré si bežný smrteľník nevie ani len predstaviť. Musíme sa však zmieriť s tým, že boháči dajú za hlúposti občas toľko peňazí, koľko by niekomu mohlo zmeniť celý život. Táto webová lokalita používa cookies, ktoré nám pomôžu získať to najlepšie pri návšteve našich webových stránok. Inzerce nových, předváděcích a referenčních vozů v České republice.


Vám přináší nabídku různých značek a jejich modelů z celé České republiky od autorizovaných dealerů. V tomto čase jsme byli prvními prodejci SUBARU v Brně vedle našeho importéra SUBARU ČR v Praze. Na trhu sme už viac ako rokov.

MODELY SKLADOVÉ VOZIDLÁ KONTAKT. Při jiné formě financování je nutná předchozí dohoda. Veškeré uvedené ceny obsahují DPH není-li uvedeno jinak. Platí pri online objednávke do 30. Len na skladové vozidlo!


Tušil jsem, že nové XV bude dobré. Předchozí totiž bylo a horší auta se většinou nedělají. Ale ono je opravdu hodně dobré! I se slabším motorem 1. ALD Centrum ojetých vozů.


Výbava: ABS, 8x airbag, xenonové světlomety, výškově nastavitelná sedadla, vyhřívaná zrcátka, vyhřívaná sedadla, venkovní. Najpredávanejšími modelmi sú Forester, Outback, XV a Levorg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky