čtvrtek 9. dubna 2020

Vodoměry

Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů. Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300. Poskytujeme komplexní služby v oblasti oprav a servisu pro vodoměry , měřičů tepla a souvisejících technologií.


Neovlivnitelné vodoměry pro SVJ v AKCI, montujeme a dodáváme vodoměry s dálkovým odečtem. Mokroběžné neovlivnitelné vodoměry a velmi přesné vosoměry SMARTm D vybavené integrovaným RF modulem. Jak je jistě dobře známo - vodoměry slouží pro sledování spotřeby vody.

Ještě před výběrem konkrétního typu vodoměru je nutné si dobře rozmyslet, zda-li chcete měřené hodnoty odečítat přímo v místě odběru nebo je přenášet na internet - k získání informací o aktuální spotřebě vody vám pak bude stačit počítač nebo telefon. Značení třídy přesnosti vodoměru – na ciferníku vodoměru je vyznačena přesnost vodoměru v různých polohách. Z tohoto důvodu jsou vodoměry magneticky odolné, aby nebylo možné jejich měření ovlivnit. Kvalitní vodoměry jsou nedílnou a nezbytnou součástí každého vodovodního řádu. U bytů jsou přesné vodoměry důležité z důvodu přesného určení spotřeby vody konkrétních bytů, a to po dobu své legislativní životnosti let.


U vodoměrů pro rodinné domy je kromě přesnosti měření důležitá. Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků.


Určujícím parametrem je zde hlavně průtok.

V některých případech je možné vodoměry osazovat několika typy systémových modulů, které. Sensus Česká republika. Zabýváme se prodejem bytových, domovních a průmyslových vodoměrů. V našem sortimentu naleznete také měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům a pomocný materiál, dále. Vítám vás u tutoriálu, jak si vynulujete domácí vodoměr, neodpovídám za případné pokuty, zranění, či poškození vodoměru, spíše je to jen proto, abyste to něk.


Voda je jednou ze základních surovin potřebných k životu. Spolehlivé a přesné měření spotřeby je základní předpoklad pro spravedlivé rozúčtování. Připraven pro přímou instalaci bez dalšího nastavování. Existuje více druhů vodoměrů - na teplou nebo studenou vodu a liší se také průtokem vody za hodinu.


Bytové vodoměry využijete pro měření spotřeby vody. Kvůli vysoké přesnosti měření průtoku mají vodoměry zvýšenou magnetickou odolnost. Upozorňujeme naše zákazníky, že z důvodu vyhlášení nouzového stavu ze strany Vlády ČR nemusí být možné doručování zboží na výdejní místa Geis Point až do 30. Dodáváme nové i repasované vodoměry a měřiče tepla renomovaných světových výrobců.


Zakoupíte u nás jak bytové vodoměry , tak domovní i průmyslové vodoměry. Zajišťujeme prodej náhradních dílů na dobírku. Z hlediska legislativy je vodoměr považován za měřidlo. Podle tohoto zákona je Český metrologický institut věcně a místně příslušný ve věci stanovování metrologických a technických požadavků na stanovené měřidlo a stanovování metod zkoušení při schvalování typu a při.


Vodoměry v legislativě ČR. Víte jak správně zabezpečit vodoměr před poškozením mrazem?

Provádíme montáže vodoměrů a měřičů tepla po celé ČR. V naši nabídce naleznete vodoměry , o které je na trhu zájem díky svým parametrům a zároveň jsou kvalitní a cenově dostupné. Dálkové odečty vodoměrů a měřičů tepla jsou dnes již běžným požadavkem, pokračujte a dozvíte se více. Jsou koncipovány jak pro horizontální, tak vertikální rozvody při stoupajícím a klesajícím proudění.


Lze je dodat ve variantě WS pro. Jsme přímým distributorem a velkoobchodem pro vodoměry , měřiče tepla, které dovážíme přímo od výrobce. V rámci energetického managementu a monitorování vodoměrů, elektroměrů, plynoměrů, atd. Používají se tedy v objektech s větším počtem samostatných jednotek (činžovní domy).


Náš sortiment zahrnuje pokročilé ultrazvukové vodoměry se 1 neovlivnitelností, vysokou přesností ve všech montážních polohách) a s integrovaným komunikačním modulem pro dálkový odečet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky