úterý 28. dubna 2020

Usb ohřívač nápojů alza

Elegantní ohřívač nápojů v černém provedení Vám zpříjemní práci u počítače. Udržuje jakýkoli nápoj jako je například čaj nebo káva vždy teplý. Ohřívač je napájen pouze z USB konektoru a nevyžaduje žádné další adaptéry.


Instalace nevyžaduje ovladače, stačí ohřívač zapojit do USB a zapnout. Všechny informace o produktu Gadgets USB Ohřívač Nápojů , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze USB Ohřívač Nápojů. Každému recenzentovi se naskytne taková příležitost jen jednou za život. Jeho čaj nebo káva zůstanou teplé klidně celý den. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze ROYAL cup warmer od ostatních. Osobně jsem však ohřívač testoval na základní desce s revizí portu USB 2. Navíc mohu potvrdit kompatibilitu ohřívače s. Stačí tuto podložku zastrčit do portu USB a položit na ni hrnek - ta poté teplotu nápoje udrží na příjemných - 60°C. V okamžiku, kdy budete chtít nápoj vlažnější.


Tento ohřívač nápojů jsem dala svému tatínkovi jako vánoční dárek. Tatínek má hrozně rád všechny počítače, foťáčky, kamery. U počítače bohužel tráví stejně nejvíce svého volného času, a když si k pc donese své obíbené kafíčko, hned mu vystydne.


Vyberte si ohřívač vody vhodný pro vaši domácnost. Na výběr máte dvě hlavní kategorie - boilery nebo průtokové ohřívače a dále podle velikosti. S jeho pomocí udžíte teplotu nápoje na úctyhodných 50°C - 60°C, stačí jen postavit hrnek na plotýnku ohříváče a zapojit přes USB kabel. This video is unavailable.


Akce Udržte svůj nápoj chladný či teplý, zatímco pracujete na svém počítači! USB ohřívače nápojů se řadí mezi praktické reklamní předměty. Dostupnost: Není skladem Datum dod. Stačí ohřívač zapojit do USB portu a ohřát si hrnek s nápojem.


Dopřejte si pohodlí při práci u svého počítače. Po zapnutí dokáže ohřát a udržet nápoj na. Dárek pro každého, kdo si rád vychutná čaj nebo kávu a má ve zvyku pracovat u počítače delší dobu. Podložka pak teplotu nápoje udrží na příjemných °C. Napájen je pouze z USB konektoru a nevyžaduje žádné další adaptéry.


Opět pracujete dlouho do noci? Jste už rozmrzelí ze sledování toho jak Vám chladne káva, zatímco se vaše klávesnice stále více a více zahřívá? Tato sladce vypadající podložka pod hrneček vám, po zapojení do USB portu, bude stále zahřívat kávu na 50°C. Svou kávu nebo čaj si tedy.


Odzvonilo časům, kdy jste museli váhát, zda zmrznete nebo vstanete od práce u počítače, abyste si ohřáli to kafe, co vám tam vychladlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky