pondělí 13. dubna 2020

Vodovodní baterie metalia náhradní díly

Náhradní díly pro baterie v e-shopu HORNBACH. Perlátory, náhradní kartuše, ramínka, chromové krytky, excentry i nerez flexi hadičky patří do náhradních dílů pro baterie. Potřebujete-li nahradit některou část baterie , doplnit například o perlátor nebo připojit baterii k přívodu vody, v náhradních dílech pro baterie. Nabídka kartuší k vodovodním bateriím, perlátorů, vanových přepínačů, rukojetí a vršků, náhradních výpustí, pák a ostatních dílů k vodovodním bateriím.


AQUALINE Arco AXOR CERSANIT Effepi. Nabídka náhradních keramických kartuší k vodovodním bateriím značek Jika, Raf, Slovam. Ostatní značky -Paffoni,Myjava. Na všechny náhradní díly poskytujeme dvouletou záruku. U mnoha náhradních dílů je více variant provedení, proto se vždy před nákupem ujistěte, jaký typ produktu je vhodný pro vaši domácnost.


Pro lepší orientaci mezi produkty můžete využít našich filtrů, které vám seřadí produkty například podle ceny či. MÁME DOVOLENOU přijaté objednávky budeme vyřizovat od 06. Nakupujte za akční ceny.


Vodovodní baterie metalia náhradní díly

Rychlé dodání až k vám domů. VIP slevy pro registrované. Rozteč nástěnných baterií může být 1nebo 1mm. Vodovodní baterie dodáváme v barvě chrom, satino a černá.


Baterie jsou řazeny podle umístění nebo podle jména série. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků. Pokud máte u nás účet, přihlaste se prosíProblém s přihlášením. Délka otočného ramínka 2mm.


Vodovodní baterie metalia náhradní díly

Příslušenství a náhradní díly k vodovodním bateriím. METALIA sprchová podomítková, chrom. Velký výběr Sprchové vodovodní baterie naleznete online na OBI.


Je ale zbytečné kupovat celou novou baterii , stačí vyměnit kartuš. Před lety jsme do nového domu zakoupili pákové vodovodní baterie. Nahradní díly pro vodovodní baterie. Kartuše do vodovodných baterií Perlátory, šetřiče vody Montážní sady, etážky, matice Těsnění Páky, rukojeti Vývody, ramínka Sprchové přepínače Použiť.


Vodovodní baterie metalia náhradní díly

Bezdotykové a tlačné baterie Bidetové baterie. Hledáte vodovodní baterie , koupelnové doplňky, sprchové hlavice? Kuchyňské, vanové, umyvadlové, dřezové, skleněné, senzorové baterie u nás za skvělé. Kartuše, vršky, ramínka a výtoky, perlátory, rukojeti, páky, přepínače, sprchy, hadice, držáky. Nabízíme náhradní díly k vodovodním bateriím.


Součástí baterie je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat. V nabídce máme baterie klasické s otočným ramenem, ale i modely s praktickou vytahovací sprškou. Na baterie Metalia poskytujeme záruční i pozáruční servis.


Soupravou se rozumí dvě kolínka a oválná krytka. Naši nabídku náhradních dílů postupně rozšiřujeme. V objednávce specifikujte náhradní díl co nejpřesněji (nejlépe podle katalogového čísla z přiloženého návodu k použití). Naše vodovodní baterie vyrábíme z vysoce jakostní mosazi, jejíž povrch tvoří dostatečně silná vrstva chromu, která zajišťuje vysokou odolnost proti opotřebení a dlouhou životnost.


Praxí vyzkoušené ergonomické pákové baterie nabízejí příjemné a snadné ovládání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky