úterý 21. dubna 2020

Repase dsg prevodovky cena

Opravy 6°převodovek DSG se provádějí až po zjištění jejich poškození. Pokud je převodovka opravitelná, cena oprav se pohybuje v rozmezí cca. Hluky na místě (občasné zadrnčení) při nastartovaném motoru. Existuje rozdíl mezi starší 6stupňovou DSG a novější 7stupňovou DSG převodovkou. Není pravdou, že DSGmá spotřebu odpovídající manuálnímu řazení.


U 6stupňové DSG je vždy spotřeba vyšší (jak u vznětových, tak i zážehových motorů) - u běžných vozů střední třídy se uvádí zvýšení spotřeby o cca litr.

Spolehlivost DSG převodovek. Převodovky DSG , jsou všeobecně velice důmyslně vyrobené a mají za účel co nejvíce snížit spotřebu paliva, zvýšit přesnost a bezztrátovost řazení. U prvních generací DSG byly zaregistrovány menší problémy s originálním olejem, ale ty byly na svolávací akce u výrobce měněny. TDI CR 125kw, Octavia II RS Topován. Inzerát byl odebran z oblíbených.


DSG sa skladá z dvoch čiastkových prevodoviek. Obe čiastkové prevodovky sú konštruované ako mechanické prevodovky a každej z nich patrí jedna viaclamelová spojka. Obe spojky pracujú v špeciálnom oleji pre automatické prevodovky DSG.

Doslova mi zachránili dovolenou. Asi dní před dovolenou mi začala hučet převodovka (Octavia II mpi) , všichni známí mechanici neměli čas, poté jsem objevil na netu stánky p. Kasnera prevodovky -levne. Po vzájemné komunikaci jsem mohl dovézt celé auto (hned druhý den), převodovku mi vymontovali, opravili a namontovali. Cena opravy závisí typu vozidla (napr. cena náhradných dielov BMW je vyššia), poruchy automatickej prevodovky a od rozsahu jej poškodenia. To vieme definitívne určiť až po rozobratí prevodovky , predtým vám vieme povedať len odhadovanú cenu.


Převodovky Sixta (viz. níže), jsou chráněny podle autorského zákona, zákona o ochranných známkách a dle příslušných ustanovení obchodního zákoníku o nekalé soutěži. Repase automatických převodovek Honda. Snažíme sa o čo najkratšom termíny (podľa počtu vybavovaných zákaziek). Výmeny oleja a filtra automatickej prevodovky robíme na počkanie.


Jedná se o automatické převodovky: - hydromechanické (Steptronic, Tiptronic a 7G-Tronic) - DSG - S-tronic Cena repase je závislá na druhu poškození. Možnost demontáže automatu přímo z automo. Prodám nebo vyměním za pick up 4x4. Nebo zkuste nabídnout něco zajímavého.


I benzín vyššího obsahu. Cena se dá upravit dle vaší nabídky. Najeto 2tisíc,v super stavu, repase automatické převodovky, nové brzdy brembo, všechno funkční-měchy, offroad režimy.


DSG prevodovky z pohladu komfortu je vzdy o tom ako je naladeny software.

V slovenskej obci Turany je jedna firma, ktora robi DSG tuning, sam som ich klientom, nechal som si preladit software tak aby prevodovka nepodtacala motor a ovela lepsie znie ten diesel teraz. TDI 1kW a druhé Superb II 2. Obě auta se šly pryč s nájezdem cca 200. DSG nikdy problém (ježděno ale po dálnici na dlouhé trasy).


Slyšel jsem (jedna paní povídala), že 7° DSG měly nějaký problém, ale už nevím, čeho se to týkalo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky