středa 15. dubna 2020

Regulátor tahu rt4

Lepší funkce v extrémně prašném prostředí, snadnější demontáž těla z kotle bez nutnosti vypouštět vodu ze systému, odolnost vůči většímu zatížení, odolnost číselné stupnice proti otěru. Součástí regulátoru je řetízek a tyčka pro správné nastavení regulátoru. Na regulátoru se dá nastavit teplota, kterou požadujete, aby kotel udržoval.


Regulátor tahu rt4

VIADRUS regulátor tahu RTza cenu 4Kč s DPH. ZÁRUČNÍ PODMÍNKY pro regulátor tahu. Záruční doba je měsíců od data prodeje regulátoru nebo kotle, pokud byl výrobek dodán. Podmínkou pro uznání záruky. RT RT RT) Řetízek pro regulátor tahu RT RT RTŘetízek pro regulátor tahu je náhradní díl a je určen pro všechny typy dodávaných regulátorů tahu , tedy i na starší typy.


Při růstu teploty vody regulátor spustí řetěz dolů a přivře klapku, tím sníží množství přiváděného vzduchu. Lepšia funkcia v extrémne prašnom prostredí, jednoduchšia demontáž tela z kotla bez nutnosti vypúšťať vodu zo systému, odolnosť voči väčšiemu zaťaženiu, odolnosť číselnej stupnice proti oteru. Pracuje automaticky podle teploty pracovní kapaliny.


Pohyb termostatického členu vyvolaný rostoucí teplotou pracovní kapaliny je pomocí pákového mechanismu a řetízku přenášen na klapku přívodu spalovacího vzduchu do zdroje tepla na tuhá paliva. Klapka se zavírá a zdroj snižuje svůj výkon. Na základe zmeny teploty pridvihuje resp. Regulus RTregulátor tahu. Nepodceňujte vysoký tah komínu, regulátor tahu je poměrně levné zařízení, které přináší překvapivě výborné výsledky a dokáže ušetřit spoustu peněz, které by jinak vylétly komínem.


DARCO regulátor komínového tahu RCW 125x185mm. Proč regulátor komínového tahu Darco RCW? Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Regulátor tahu rt4

Seal the thread (e.g. with Siseal sealant, Teflon tape…). Turn the regulator so that for horizontal installation (a) the protrusion for bar placing pinpoints downwards, for vertical installation (b) it pinpoints to the front. Výkon kotle upravuje tak, aby teplota pracovní kapaliny (otopné vody, nemrznoucí směsi, teplonosného oleje) na výstupu z kotle na tuhá. Pokud potřebujete regulovat nadměrný a velký podtlak ve Vašem komínu, je tento regulátor komínového tahu tím správným adeptem.


Kovová konstrukce a kompozitní hlavice zajišťují odolnost vůči vysokým teplotám a mechanickému poškození. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Regulátor tahu rt4

Zadejte Váš e-mail a přihlašovací údaje Vám budou zaslány na Vaši e-mailovou adresu zadanou při registraci. Predajná cena po zľave. Kód tovaru: rtINMAT MENU. AKCIE - ZĽAVY - TOP PONUKY. K dispozici Kč bez DPH.


Nový termostatický regulátor RT, je pro tento produkt náhradou. Termostatický regulátor RT byla ukončena výroba. Prodejem systémů ústředního topení a poradenství v tyto oblasti se zábyvá sklad PROSAT se sídlištěm v Krzyżanowicach.


Plný sortiment systémů ústředního topení ( mezi jinými: kotle na touhá paliva,sluneční kolektory, výměníki tepla, podlahové topení) je možnost prohlednout si a objednat v internetovém obchodě kotly. Pomocí klapky snadno ovlivníte přívod spalovacího vzduchu. Kvalitní provedení z niklu zajistí regulátoru tahu dlouhou životnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky