pondělí 27. dubna 2020

Tungový olej brno

Tungový olej brno

Na rozdíl od povrchů se lněným olejem, je povrch s tungovým olejem více odolný poškrábání a plísním. Tungový olej také po nánosu méně ztmavuje dřevo než olej lněný. Je vhodné ředit terpentýnem či pomerančovým olejem. Je tmavší a trvanlivější než lněný olej.


V interiéru se skvěle hodí na ošetření ploch v. Tyto cookies jsou nezbytné pro fungování webových stránek a nemohou být v našich systémech vypnuty. Obvykle se nastavují pouze jako reakce na akce, které jste vynaložili, což představuje požadavek na služby, jako je nastavení předvolby ochrany osobních údajů, přihlášení nebo vyplňování formulářů. Dává vynikající ochranu proti vodě a oděru, dřevo vytvrdí, proto je vhodný i na venkovní nátěry.


Minimálně ztmaví barvu dřeva. Chemické suroviny, chemikálie Ceny v Kč s DPH,obaly samostatně. Nanášajte len toľko oleja, aby sa olej vpil do povrchu bez vytvorenia olejovej vrstvy. TUNGOVÝ OLEJ nanášajte pomocou štetca, hubky alebo handričky.


Lesklé škvrny na hrčiach (sukoch) a prebytočný olej odstráňte ešte pred zaschnutím (asi po min) špongiou alebo suchou handričkou. Náter podľa potreby viackrát zopakujte. Olej na dřevěné terasy s vůní pomeranče.


Tradiční čínský dřevěný olej s vůní pomeranče. Rafinovaný lněný olej pro povrchovou ochranu dřeva s dobrou hloubkovou penetrací měkkého i tvrdého dřeva. Přihlásit se Napište nám.


Colorex Orient čínský tungový olej (KINESISK TRÄOLJA) l. OBI olej na dřevo Express je rychleschnoucí, přírodní speciální olej pro údržbu dřeva. Ideální pro první ošetření a údržbu dřevěného nábytku pro vnitřní i venkovní použití. Vhodný pro všechny rozměrově nestálé druhy dřeva, jako např.


Má velmi dobrou schopnost proniknout hluboko do ošetřovaného dřeva které chrání před vlhkostí, hnilobou. Tungovýolej (čínský dřevní olej )nbsp;byl úspěšně využíván pro ochranu dřevěných výrobků již ve staré Číně, odkud také pochází. Dýňový olej patří mezi zdravé oleje, které bychom neměli opomíjen v jídelníčku, ani v kosmetické výbavě.


Věděli jste, že dokáže zabránit plešatění u mužů, nebo že je prevencí rakoviny prsu? Pomáhá při kojenecké kolice, léčí akné, funguje jako afrodisiakum i omlazuje. Podívejte se, co dalšího umí! Brno – Dornych 4 areál CTZone Brno – tel. Oleje na dřevo zvýrazňují přirozenou kresbu dřeva tzn.


OSMO UV ochranný olej na dřevo je vyroben ekologicky z přírodních olejů. Proniká hluboko do dřeva a chrání ho před UV zářením a mikrobiálním růstem. Nákupní košík položka(y) - 00Kč. Vítejte můžete se přihlásit nebo registrovat. Další nepřesností je vhodnost teakového oleje- ten je primárně určený na teakové dřevo.


Průmyslový olej , obráběcí, kluzná vedení, CNC stroje, ložiskové a převodové oleje. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky