úterý 14. dubna 2020

Vrtaná studna na klíč cena

Ceny jsou uvedeny za metr a bez DPH. Proč ale právě vrtaná studna ? Z čeho sestává celková cena , kterou za tuto studnu zaplatíte? A existuje vůbec nějaká možnost při stavbě ušetřit?


Modelový příklad: majitelé rodinného domu chtějí na svém pozemku zbudovat studnu, která by jim poskytla vodu na zalévání i na pití.

V případě Vašeho zájmu zhotovíme studnu na klíč ! Nabízíme také záruční a pozáruční servis vrtů. ORIENTAČNÍ CENÍK SLUŽEB: VRTANÁ STUDNA - 1mm = cena za metr při průměru vrtu 1mm a pažení o průměru 1mm. Na realizovaném vrtu - vrtané studni můžeme provést čerpací a stoupací zkoušku.


Při realizaci hydrogeologického průzkumu jsou zjištěné parametry díla zapracovány do Zprávy o provedení HG průzkumu. Zpráva se stane výchozím podkladem při vypracování stavební dokumentace vrtané studny. Stručný cenník pre tých, ktorí si zatiaľ robia predstavu a nechce sa im študovať náš podrobný cenník nižšie.


Kopanie studne u nás začína na sume 30- € za meter telesa studne vrátane skruží (nie je započítaná doprava).

Vrtané studny mají své nesporné výhody, které ocení každý, kdo chce mít svůj vlastní zdroj pitné vody - nabízíme vrtání a čištění studní, přehledný ceník služeb vrtání studní. Vrtané studny jsou vrtány pomocí vrtných souprav a slouží pro jímání podzemní vody, vrtaná studna je vystrojena zárubnicemi z PVC s atestem na pitnou vodu. Můžeme Vám nabídnout komplexní servis od vyhledání pramene, přes projektovou dokumentaci, přes průzkumný vrt až po instalaci čerpací techniky k Vaší nové vrtané studně. DPH ,úzky prejazpodmienka el.


Pokud je studna u objektu pro trvalé bydlení, nabídneme vám sníženou sazbu DPH. Jako první kontakt doporučujeme vyplnění formuláře POPTÁVKA na našich webových stránkách s uvedením k. Na základě těchto údajů určíme přibližné geologické podloží a zašleme zájemci cenovou nabídku, která již odpovídá dané lokalitě. Vrtaná studna je v dnešní době ten nejlepší způsob, jak mít vlastní zdroj vody. Na záruku navrtání vody neexistuje žádný právní nárok. Tato dohodnutá záruka je daná mírou rizika, které je přímo závislé na množství a kvalitě získaných informací o dané lokalitě.


Pozor na podezřele nízké ceny! Většinou platí, čím levnější cena za metr, tím hlubší je vrtaná studna. Pri využívaní vody zo studne totižto neplatíte neplatíte vodné. Nákladom na stočné sa dá tiež vyhnúť, pokiaľ máte na pozemku vlastnú čističku odpadových vôd.


Na průměr vrtu mě také upozorňovali, že typicky nabízené do pár centimetrů je na studnu u rodinného domu s předpokládanou dobou užívání 80let málo. Ta cena mě ale dostala.

Vodní zdroje Praha jsem našel na webu. Zakázku (geolog. průzkum a projekt) jsem ale zadal jedné místní firmě na. Rozsah vrtných prací je individuální a odvíjí se zcela od Vašich požadavků. Vybral jsem tu nejlevnější nabídku s tím, že skruže zajistím sám, abych ještě cenu snížil. Papírování jsem se chtěl vyhnout, protože jsem v té.


Vrty zpevňujeme, proto vrtaná studna od nás přežije i další generace. Používáme nejmodernější techniku a technologii. Zajišťujeme také vrtané studny na klíč i včetně administrativních náležitostí. Odhad ceny, na kolik vás vrtaná studna přijde, se velice těžko stanovuje. Ve hře je několik faktorů – průměr vrtu, průměr vystrojení.


Do všeho pak ještě vstupuje typ podloží a dostupnost lokality. Ponúkame služby hĺbkových vrtov pre vŕtanie studní na kľúč. Podľa prianí zákazníka realizujem aj samostatné vŕtanie studní, alebo iných hydrogeologických vrtov. Sme flexibilný a preto ak máte nejaké individuálne prianie, alebo iné požiadavky, radi Vám ich splníme. Voda na zemi Základnou podmienkou pre život na zemi je voda - chemická zlúčenina vodíka a kyslíka.


Zhotovíme vrtanou studnu na klíč od návrhu umístění a konstrukce studny , přes realizaci vlastního vrtu až po zavedení vody do místa spotřeby, instalace čerpadlové technologie a vyřízení nezbytných legislativních záležitostí. Provedeme a vyhodnotíme rozbory pitné vody, v případě nutnosti navrhneme domácí úpravnu vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky