středa 22. dubna 2020

Rotační hlavice na komín

Hlavice je navíc velice elegantní prvek na komíně a též prodlouží jeho životnost. Hlavice je učena do prostředí, které je teplotně namáhané maximální teplotou 150ºC. Komínová hlavice TULIPÁN.


Existuje celá řada druhů a provedení rotačních komínových hlavic, které můžete na vašem komínu využít. Ventilační rotační hlavice. Jejich montáž je jednoduchá.

Fungují bez elektrické energie, nejsou osazeny žádným motorem. Otočná komínová hlavice pro využití na pevná paliva. KOMÍNOVÁ HLAVICE TULIPÁN.


Bez ohledu na směr, sílu a. Moderní komínové hlavice či regulátory tahu však pamatují na obě odchylky od normálu. Prvním typem, který napomáhá zvýšení tahu, je tzv. Jde o stříšku ploššího kónického tvaru, která chrání komín nejen před deštěm a sněhem, ale i před nepříznivým vlivem větru.


Kromě čistě estetické funkce pomáhají s cirkulací vzduchu, a protože jim jako pohon slouží samotný vítr, jejich provoz je zdarma.

Kromě toho mají komínové hlavice i ochrannou funkci. Chrání vzduchovod nebo komín proti věcem. Rotační komínové hlavice neboli ventilační turbíny jsou ideálním ukončením vzduchovodů.


Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok. Nerezová komínová hlavice se používá na komíny na tuhá paliva. Kvůli kovové části hlavice nepoužívejte v komínech nebo kotlích z nerezavějící oceli, protože může vzniknout poškození. Rotační kartáč ( hlavice ) vám umožní komín vyčistit shora, zespodu nebo přes spotřebič, stačí vložit kartáč do komína a zapnout elektrickou vrtačku. Na nerezový komín sa hlavica jednoducho nasunie (bez montáže).


Pre šamotový komín je hlavica vyrobená spolu s uchytávacím plechom, pomocou ktorého sa hlavica priskrutkuje na hornú časť (tzv. krycia doska) šamotového komína. Cena za obidve prevedenia hlavice je rovnaká. Na obrázku nižšie je hlavica s prichytávacím plechom. Hlavice jsou svou konstrukcí vhodné především k vertikální instalaci, svou funkcí zvýší tah komína, zkvalitní hoření, zamezí zpětnému tahu jednosměrným odvodem spalin a prodlouží živostnost komína.


Ostatní typy stříšek se uchycují ke krycí desce, do které se do předvrtaných otvorů. Stříšky Jehlan se upevňují přímo na okraj konusu. Predaj komínových hlavíc a striešok na komíny. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Díky speciální konstrukci jsou vhodné k odtahům až do vysokých teplot okolo 2°C.

Když jsou komíny zastaveny, musí se použít k výměně vzduchu okolní prostředí, aby došlo k požadovanému úbytku tlaku. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky