čtvrtek 23. dubna 2020

Sušené palivové dřevo ostrava

Vítáme Vás na stránkách TOP- DŘEVO Tomáš Kukučka palivové dřevo Ostrava. V Moravskoslezském,Olomouckém a Zlínském kraji nabízíme jak polosuché s vlhkostí nad , tak i technologicky sušené palivové dřevo s vlhkostí pod připraveno ihned k topení. Pří odběru nad prms v okrese Ostrava a blízkém okolí, platí do vyprodání zásob. Obchod se surovým dřevem – kulatina.


Zajištění odvozu dřeva speciálními soupravami.

Sháníte v okolí Ostravy kvalitní palivové dříví za rozumnou cenu a stále nejste spokojeni? Palivové dříví Ostrava. Už nemusíte dál hledat, u nás jste správně! Kromě vysoce kvalitního tvrdého či měkkého palivového dříví pro vás totiž máme i štípané dřevo , brikety či odkor.


Výroba a prodej palivového dřeva. Pronájem dodávek Ostrava. Bydlíte-li tedy v této části republiky, můžete se na nás určitě s jistotou obrátit.

Služby přizpůsobujeme svým zákazníkům přímo na míru, což umožňují. Nabízíme prodej palivového dřeva pro Ostravu a celý Moravskoslezský kraj. Prodej palivového dřeva Ostrava. Dřevo na topení do krbů a kamen Ostrava.


Našim zákazníkům chystáme převážně tvrdé palivové dřevo , protože je to nejvhodnější dřevo na topení. Dodáváme palivové dřevo pro všechny domácnosti po celém území Moravskoslezského kraje. Váš svět dřeva a palubek.


Ceník štípaného dřeva Sortiment Jednotka Cena vč. Bukové dřevo ukládané na paletách o velikosti cca prm. NAšE VÝROBNÍ LINKA JE SCHOPNA ZPRACOVAT Až 30mKULATINY DENNě. Smrkové odkory ve svazcích délky 4m.


DŘEVO ROVNÁME NA PALETY, BALÍME SYSTÉMEM PACK FIX,. Objednejte si palivové dřevo u nás a věříme, že budete spokojeni. Upozorňujme všechny zákazníky, že sušené palivové dřevo s vlhkostí - stojí vždy výrazně více, než běžně dostupné syrové dřevo s vysokým obsahem vody - , které pak nehoří, dehtuje komín, čelní sklo krbu nebo krbových kamen.


Mnohaleté zkušenosti Již let se zabýváme výrobou kvalitního palivového dřeva, které rozvážíme našim zákazníkům v okresech Frýdek-Místek, Ostrava , Nový Jičín a Karviná. Sušené palivové dřevo viz: systém.

Suché štípané palivové dřevo pro váš krb, kamna, pec na pizzu. Měké (smrk ,borovice) 8kč za sypaný metr Měké (topol,vrba) 7kč za sypaný metr. Tvrdé štípané palivové dřevo V naší nabídce.


I proto má prodej dřeva stále vzrůstající tendenci. Mezi náš sortiment patří: palivové dřevo , prodej černého uhlí , prodej dřevěných briket, prodej hnědého uhlí , odkor a prodej koksu. Cena za palivové dřevo – dřevo na top. Dodáváme tvrdé palivové dřevo (buk, dub, jasan, habr a akát), měkké palivové dřevo (smrk, topol, lípa, olše) a břízu.


Dokážeme vám zajistit palivové dřevo a dřevěné brikety. Objednané zboží rozvezeme po celém MS kraji do hodin od objednání. Jako jediní v MS kraji nabízíme technologicky vysušené dřevo ihned k topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky