středa 22. dubna 2020

Rtuťový teploměr rychloběžka

Teploměr rychloběžka už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Rychloběžka je rtuťový teploměr bez takové té bubliny nebo kloubu dole, či co to je. Prostě hnedka ta rtuť vyleze a jak ho vyndáš, tak zase sleze, nic se nesklepává.


Rtuťový teploměry se už nesmí prodávat.

Zřejmě stále nechápete, že se nejedná o klasický běžný rtuťový teploměr , ale o teploměr přezdívaný rychloběžka , který svou přezdívku získal. Hledáte teploměr rychloběžka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Digitální teploměr Jumbo Flexibilní, rychlý a přesný. Použití k měrení teploty v podpaží, orálně, nebo rektálně. Měření teploty za pár sekund.


Automatické vypnutí Tento produkt není laboratorní měříc. Pokud je to tak zvaná rychloběžka ,měří téměř okamžitě.

Obzvláště v nemocnicích. Klasické provedení je rtuťový teploměr s rozsahem cca až °C a rozlišením °C. Kapilára nad nádobkou se rtutí je zúžena, takže se v tomto místě při poklesu teploty rtuťový sloupec přetrhne a teploměr tak stále ukazuje maximální naměřenou teplotu (před dalším použitím se musí „sklepnout“).


Ahoj, chtěla bych se zeptat. Bohužel jsem zjistila, že ani jedna lékárna v našem městě nedokáže objednat klasický dětský teploměr , tzv. Všude měli jen digitály na stopadesát způsobů, nebo takové ty infračervené pistolky.


Doba měření se pohybuje kolem minut. Dnešní moderní teploměry mají kromě klasického měření teploty i další funkce, jako je paměť pro měření nebo automatické vypínání. Některé teploměry jsou dokonce voděodolné a mají indikátor zvýšené teploty. Dlouhé roky jsme skoro jako oko v hlavě chovali starý rtuťový , ale bohužel loni v létě se rozbil – což s sebou neslo nutnost zlikvidovat vyteklou rtuť, a to je velké minus tohoto typu. Horečka (°C a více) je nepříjemným projevem mnoha onemocnění.


Abychom ji správně odhalili, potřebujeme spolehlivý teploměr. Ahojky, nejpřesnější teploměry jsou ty rtuťový a je jedno jestli je to rychloběžka nebo normální, Je to stejný jako s tonometrama. Pro měření v konečníku. Nechci si hrát na chytrou, ale pracuji ve zdravotnictví a téměř všude se používají rtuťový právě proto, že jsou nejpřesnější. Cenově ta rychloběžka stojí úplně stejně jak.


Dostaneme jí ve většině lékáren nebo prodejnách se zdravotnickými potřebami.

Po jejím potření neutrální mastí jí zasuneme do konečníku a teplotu odečítáme téměř ihne za několik vteřin, dokud je teploměr ještě v konečníku. Zrychlený teploměr – neboli „ rychloběžka “, je schopen naměřit tělesnou teplotu během 6-sekund. Velmi jednoduchým způsobem změří teplotu, ale není vhodný pro dlouhodobé ponechání v ústech miminka.


Elektronická rychloběžka s pozlaceným analergickým hrotem. Unie teď vypracovává pokyn,že se rtuťové teploměry nebudou smět používat. Velkoobchod ZSZ Praha nabízí digitální teploměr , infra teploměr , lékařský teploměr , skleněný teploměr pro. Naší malou nějakou dobu rychloběžkou nešla teplota změřit, normální rtuťový.


Zdravotnické Teploměry. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Prodám nový rtuťový teploměr.


Posílám poštou a kvalitně zabalené, a nebo osobni predani Praha Zličin-Brno- Ostrava Součastí je i obal pro teploměr Možnost poslat i více kusů vice info na tel. Rozbil se mi rtuťový teploměr a myslím, že tento už se nevyrábí. Dnes si musím nějaký koupit, asi mi jich nabídnou více, tak jestli nemáte nějaký typ, který např.


Zákaz rtuťových teploměrů - čím je nahradit? Legislativa: Většina z Vás si už nejspíše všimla, že z lékáren a obchodů zmizelo něco, na co jste byli zvyklí odjakživa - klasické skleněné rtuťové lékařské teploměry určené k měření tělesné teploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky