pondělí 20. dubna 2020

Revize kotlů ariston

Plynové kotle Ariston Na kondenzační plynové kotle Ariston nabízíme slevu , na atmosferické plynové kotle. Pravidelný servis každého plynové zařízení je samozřejmostí. Tato povinnost se týká všech typů kotlů na pevná paliva a za její nedodržení hrozí úřady pokutou až 50. Vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Servis, opravy, revize kotlů Praha.


Zde si můžete pomocí pár jednoduchý kroků vybrat správný produkt.

Podívejte se níže na naší produktovou řadu. Protože se revize nově vztahují i na starší typy kotlů , které jim dříve nepodléhaly, museli výrobci zajistit dodatečné proškolení techniků. I když jsme kotle na pevná paliva přestali vyrábět a dále se zaměřujeme na čistější zdroje vytápění , proškolili jsme techniky i na tento typ kotlů. Pokud potřebujete aby vám Ariston pomohl s výběrem nejlepšího produktu, můžete použít tohoto průvodce.


Společnost Ariston představí své produkty na veletrhu Infotherma v Ostravě I letos se značka Ariston zúčastní známého veletrhu Infotherma, k. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Potřebujete opravit plynový spotřebič nebo plynový kotel? Chraňte, proto sebe a své zdraví včasnou.


Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek.

Naše servisní středisko ARISTON kotle se sídlem ve městě Kralupy nad Vltavou, kde máme vlastní prostory a odkud zajištujeme servis plynových kotlů Ariston pro naše zákazníky. Interval servisu doporučuje výrobce zařízení, zpravidla se však jedná o každoroční prohlídky. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH. Pokud Vás zajímají ceny plynových kotlů např.


Baxi naleznete je v levém menu vždy v příslušné sekci. Případně nás můžete kontaktovat na mail, nebo telefonicky, určitě se s Vámi spojíme. Provozní revize plynových kotlů Liberec. Mojí hlavní prioritou jsou kotle na plyn značky BAXI, ARISTON , JUNKERS, BUDERUS. Dále montáž kotlů na tuhá paliva značek VIADRUS, OPOP, DAKON.


Jsme specialisté na a topnou techniku Ariston. Prodáváme kotle, bojlery, topidla a průtokové ohřívače značky Ariston. Provádíme instalace topení, kotlů , bojlerů, karem a topidel. Garance Ariston : všechny závěsné kotle Ariston jsou testovány již během výroby a před uvedením na trh.


Zkouška ve skutečném životě: převážná většina závěsných kotlů je obvykle zkoušena po dobu minimálně dvou zimních období za účelem otestování výkonu v reálné instalaci. V podzimních a zimních měsících řešíme přednostně opravy kotlů. Ariston Thermo CZ patří již od svého založení k předním dovozcům a distributorům v České republice a na Slovensku.


V oblasti elektrických ohřívačů vody, plynových zásobníkových ohřívačů vody a plynových kotlů není třeba pozici značky ARISTON blíže popisovat. Revize kotlů ve Zlínském kraji a okolí. Uvedení spotřebiče do provozu.

Možnost dlouhodobé spolupráce (SVBJ, Bytová družstva atd.) Výměna a montáž kotlů a elektrokotlů. V případě, že o výběru a instalaci kotle zatím uvažujete, neváhejte se na nás obrátit, TECHNIK-PLYN. Vám vybrat nejvhodnější řešení. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba FP INSTAL s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky