čtvrtek 28. července 2016

Elektrický vařič bazar

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Má jednu litinovou plotnu s vysokou účinností.


Nabízím retro elektrický vařič - viz foto. Dvě plotýnky, plně funkční, včetně kontrolní doutnavky a vrchního krytu. Osobní předání (možnost prohlídky) v Jablonci nad Nisou na mé adrese, nebo zaslání balíkem po platbě předem na účet - poštovné 1Kč. Popis: Prodám plně funkční elektrický vařič. Dvouplotýnový vařič Inzerát byl odebran z oblíbených.


Svítidlo k vařiči BUTAR Inzerát byl odebran z oblíbených. Fyrelite Start disponuje sklopnými raménky pro snadný transport a regulací výkonu, kartuši C 3Performance lze díky šroubovacímu systému ventilu kdykoliv oddělit od spotřebiče. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Varné desky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vařiče bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru.


Elektrický vařič bazar

Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Do každého balíku totiž přibaluji Zpětný štítek, který stačí pouze. Prodám nerez gastro elektrický vařič s větrací mřížkou, plotýnky, od firmy GIGA. Určen pro vaření ve všech typech kuchyňského nádobí. Využívá elektrickou energii.


Ideální pro malé, střední i velké gastronomické provozy. Moderní design, ergonomické ovládací kolečka, přední panel s laserovým gravíro. Prodám kompletní set thermoska 5kusů a elektrický vařič 12V do zásuvky auta.


Elektrický vařič bazar

Vše v perfektním stavu. Původní cena elektrického vařiče byla za 750Kč. Hledáte elektrický vařič , který se vyrovná klasickým varným deskám či sporákům? Elektrický vařič plně funkční.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Poštovné dle sazebníku České pošty nebo Zásilkovna.


Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. Bílý, smaltovaný elektrický vařič Hyundai EP 3W je ideální na chalupu, chatu, nebo do menší kuchyně. Každá plotna s plynule regulovatelným termostatem pro nastavení požadované teploty a světelnou kontrolku provozu. Ostatní - Prodam varic bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodám dvouplotýnkový vařič s plynule regulovatelným termostatem. Ovládání teploty pomocí termostatu. Výpustný kohout v podestavbě. Ramínko pro napouštění vody.


Elektrický vařič bazar

Kontrolka chodu a vyhřátí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky