středa 27. července 2016

Komin bazos

Dům a zahrada - Komin bazar. Vybírejte z 7inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Vyberajte z 2inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nábytok - Komin na bazár.


Predám 1ks hliníkové koleno na odvod plynových spalín stupňové,5. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Koleno aj komín sú priemer 120mm. Prosim nepíšte mi urážlivé komenty k inzerátu,niekomu sa môže zísť. Elektro - Prodam komin bazar.


Ostatní - Komin nerezovy bazar. Práca - Komin inzercia. Pasuje na komin 180mm, 200mm. Tento poslem aj dobierkou. Druhy kryt ma rozmer 80cm na 75cm.


Prodam zetor 25k s doklady,nove pneu předni i zadni,nove světla předni,zadni nova vodni pumpa,nova eletrika,alternatoru nove střiky, komin ramena,sloupky,oprava original sedačka,nahradni kola předni i zadni. Předni vana s hakem najeto 2moto hodin tlak mazani 5. Dvoukolova vlečka po GO,pluch dvojak. Služby - Komin komin inzercia. Prodám maringotku typu orličan tovární výroby metru dlouhou širokou.


Před rekonstrukcí během dnů možnost zrekonstruovat podle přání zákazníka -obložení,okna(plastová,dřevěná)příčky,vývod na komín,elektroinstalace,možnost rozvodu vody-vše na domluvě. Inzarat je platny do smazani, Zboží do ručujeme po Praze za 3kč, Zásíláme. Samozřejmostí je osobní odběr. Nabízím stavební práce , sádrokartonářské práce , obkladačské práce , podlahářské práce , dále zajištění elektrorozvodných, instalatérských a topenářských prací včetně revizí ( v návaznosti bez čekání na různá řemesla - práce probíhá plynule) , zajištění kontroly a revize komínů. Kominíci mi ji dali do komína na plyn,i když věděli,že potřebuji na tuhá paliva.


Nerezová vložka do komína na plyn,metrů. Na reklamace nereagují. Budu ráda jestli ji někdo může použít. Reality - Komin s inzercia. Byt je krásný v rodině domě.


Jsou zde pokoje, jeden s kuchyní a gaučem, druhý průchozí s balkónem a třetí neprůchozí. Stavba a montáž třísložkových komínů z nerezu,ocelových oplášťění(černé,šedé,bílé)a zděných komínových sestav různých výrobců. Prodám koupelnový vozík (Molger, ikea, 33x47xcm) cena 40- a plastový koš na prádlo s víkem, (Curver, Rattan style, 60l, 46x35x63) cena 10- Pouze osobní odběr Brno komín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky