pátek 22. července 2016

Obi topné těleso

Jak velké má být topné těleso do místnosti? Tuto otázku není snadné zodpovědět. Samotná velikost místnosti k výpočtu nestačí. Velikost topného tělesa je nutné určit na základě druhu topného zařízení, výkonu topných těles, ale také podle tepelné izolace místnosti. OBI kompaktní topné těleso o rozměrech 5mm x 6mm je vyrobeno z oceli a je práškově lakované v bílé barvě.


OBI topné těleso do koupelny o rozměrech 6mm x 8mm je vyrobeno z oceli a je práškově lakované v bílé barvě. Hlavice je dále opatřena bezpečnostním termostatem, připojovacím kabelem a stykačem, který umožňuje i ovládání prostřednictvím HDO a nadřazené regulace otopného systému. OBI Vám v nabídce nabízí vysoce kvalitní vytápěcí systémy a krby. Pro různé nároky a prostorové velikosti zde naleznete vhodné topné těleso.


Klimatizace, ventilace místností a mnoho dalšího. Nabídky v OBI samozřejmě zahrnují i vysoce kvalitní a obzvláště výkonné klimatizační jednotky a ventilátory. Koupelnové radiátory (otopná tělesa, topné žebříky) jsou určené k vytápění koupelen, chodeb, WC, kuchyní, posiloven, salonů a dalších obytných místností. Jsou příjemnými pomocníky při sušení a nahřívání ručníků, zpříjemňují teplotu ve svém okolí a ucelují design koupelny. Elektrická topidla koupit o objednat u OBI.


Suché keramické topné těleso je určeno pro nepřímý ohřev vody. Prvních článků topného tělesa od příruby je netopících. Za toto topné těleso se nyní dodává těleso pod katalogovým číslem.


Navíc koupelnové radiátory a designová topná tělesa za trvale nejnižší ceny. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Pro všestranné použití můžete napojit koupelnový radiátor na dva topné systémy současně, nebo využívat pro ohřev vody v radiátoru jen elektrickou energii instalací topné tyče. S výběrem vhodného radiátoru vám poradíme na naší lince technické podpory pod tel.


Navíc ohřívače a topná tělesa za trvale nejnižší ceny. OBI Topné těleso 6mm x 6mm v akci OBI od 25. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Koupelnový žebřík na kombinovaný ohřev - Kombinovaný ohřev koupelnového žebříku - Kombi topení v koupelně. Radiátor je napojen na otopnou soustavu v domě a zároveň je osazen elektrickou topnou tyčí, čímž umožňuje topit oběma způsoby nezávisle na sobě. Zakázkové topné paketa 80W do nůžek na popruhy.


Obi topné těleso

Toto topné těleso je vyráběné pouze na základě výslovného požadavku zákazníka. Na toto topné těleso se nevztahuje záruka, z důvodů předimenzovaného výkonu na délku topného tělesa. Takové topné těleso totiž v jedné sadě obsahuje jednak samotný topný žebřík, tak i topnou tyč. Není nutné tedy tento koupelnový radiátor zapojovat na ústřední topení, elektrický topný žebřík jednoduše připevníte na zeď a zapojíte do zásuvky.


Zapomeňte na klasický koupelnový radiátor, topný žebřík představuje ideální topné těleso pro Vaši koupelnu. Plní funkci nejenom jako otopný žebřík, ale poslouží také jako sušák ručníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky