středa 27. července 2016

Klima sk

Klima sk

Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Ak máte doma starú klimatizáciu, ktorej sa chcete zbaviť kontaktujte firmu OPRAVY. Odborná demontáž stojí 1eur.


Klima sk

SK zakúpite novú klimatizáciu, tu starú Vám zdemontujeme a odvezieme zadarmo (v Bratislave a okolí). COMKLIMA poskytuje prvotriedne služby v oblasti predaja, montáže a servisu klimatizácií, tepelných čerpadiel a vzduchotechniky. Klimatizácia Samsung, Daikin. Ako dlhoročne najväčší predajca značky DAIKIN sme navyše súčasťou špeciálneho programu Home Comfort Expert, ktorý predstavuje najvyššiu kvalitu služieb a pre našich zákazníkov znamená získanie osobitých. Zakúpiť klimatizácie a tepelné čerpadlá ale aj najširší výber z viac ako ďalších značiek: Daikin, Mitsubishi, LG, Panasonic, Samsung, Hitachi, Gree a podobne s celkovým výberom niekoľko stoviek klimatizácií a tepelných čerpadiel, môžete aj vy na: www.


Cieľom programu SK -Klíma je prispieť k zmiernenej zmene klímy a zníženej zraniteľnosti voči zmene klímy. Implementácia programu je podporovaná z Finančného mechanizmu Európskeho hospodárskeho priestoru (FM EHP) a Nórskeho finančného mechanizmu (NFM) do výšky. SR sa na financovaní podieľa do výšky. Vitajte na stránke firmy J. Naša spoločnosť ponuka klimatizačné a vzduchotechnické zariadenia renomovaných výrobcov.


Klima sk

Problematike chladenia a vzduchotechniky sa venujeme viac ako rokov. Od obhliadky miesta, cez realizáciu až po záručný a pozáručný servis je našim cieľom dokázať zákazníkovi, že odbornou inštaláciou a pravidelným servisom zariadenia dokážeme predchádzať možným náročným a. Jedná sa najmä o klimatizácie a tepelné čerpadlá. V prípade požiadavky Vám navrhneme a zároveň nainštalujeme rekuperačné zariadenie, ako aj rozvody pre rekuperáciu, prípadne rozvody pre výmenu vzduchu aj s filtráciou. Poskytujeme kvalitné a komplexné služby v oblasti klimatizačnej a vetracej techniky vrátane chladiacich zariadení ako aj chladiace a mraziace boxy.


Spoločnosť kladie osobitný dôraz na kvalitu svojej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky