pátek 29. července 2016

Slovenská televize 1

Slovenská televize 1

Dnes si v našom magazíne Postav dom, zasaď strom spoločne vyjednotíme priesady letničiek. Prišla sezóna jarných prác a tak si povieme, aké druhy nožníc sa používajú na strih drevín a pripomenieme si, čo všetko nás čaká na záhrade v tomto období. Reakcia RTVS na závery výboru NR SR pre kultúru a médiá. Informácia RTVS v zmysle uznesenia Výboru NR SR pre kultúru a médiá zo dňa 7. Najpopulárnejšie relácie. Tajné životy Mimi a Líza Websterovci Drobci Hniezdo Správy, Publicistika.


Nabízíme široký výběr kanálů a přístup do našeho archivu, který v současné době obsahuje více než 20titulů včetně více než 0filmů, 0pohádek a mnoho sportovních akcí a dokumentů. TV Lux vysílá program z náboženskou tématikou i online. Online televize , když vaše TV blbne.


Nechybějí ani různé relace či dokumenty. Televizní program českých i zahraničních stanic. Oblíbené pořady, seriály a filmy včetně hodnocení v TV programu na dnešek, zítřek a dalších dní. Má jen pár dní na to, aby odjel z fronty navštívit matku.


Cestou ale potkává osudovou lásku. Programy ČT ČT ČT2 ČT sport a videoarchiv iVysílání. Jednotka (dříve STV1) a Dvojka (STV2). Proč sledovat a co zde najdete? Jedná se o širokospektrální televizní stanici.


This video is unavailable. Prezidentka v paláci prijala ministrov práce a zdravotníctva. Predseda národnej rady Boris Kollár avizoval, že pre priaznivú epidemiologickú situáciu sa bezplatné vlaky pre dôchodcov rušiť nebudú.


Slovenská televize 1

Minister dopravy Andrej Doležal pritom informoval, že ho ústredný krízový štáb. Celé epizody zdarma, exkluzivní videa ze zákulisí, online chaty nebo soutěže. To a ještě víc z vaší oblíbené televize.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu vyjadřujete souhlas. Ochrana soukromí – cookies. Tv online přes internet ve vysoké kvalitě už jsou tu, takže jestli vás drží v práci,nedejte se a pusťte si televize online na spustit.


Federálním kanálem zůstal 1. Slovenská televize na dvou programech pro celé území Slovenska. JOJ v tej najlepšej kvalite. Vychutnajte si online vysielanie seriálov a relácií priamo na internete. Internetová televize TelevizeSeznam. Na webu TVonlinezdarma.


Vychutnejte si své oblíbené pořady v online TV. Televízia OSEM – Plne interaktívna slovenská. Ospravedlňujeme sa, ale na území, kde sa práve nachádzate (United States of America), nie je zatiaľ možné si službu zakúpiť. Zdravá maškrta: Maškrtiť sa dá nielen chutne, ale najmä zdravo.


Slovenská televize 1

Máme tipy na zdravé a výborné maškrty pre mladých, mamičky s deťmi ale aj všetkých, ktorí majú radi do. Promiňte, toto video je přístupné pouze pro registrované osoby. Přihlašte se níže nebo registrovat se pro zobrazení tohoto videa. Prima COOL let od spuštění tématického kanálu.


Diváci se mohou těšit na dárek v podobě seriálu Star Trek: Discovery. Moto a přání tohoto seriiálu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky