pátek 8. července 2016

Přenosná televize 12v

Neomezujte se pouze na obývací pokoj a mějte pořád u sebe přenosnou televizi. Sledujte s LED TV na cesty televizní vysílání kdekoli, kde je pokrytí digitálním televizním vysíláním. Jedná se o skvělé řešení, díky kterému s televizí do auta nezmeškáte žádný večerníček, film ani oblíbený pořad.


Televizor na 12V , televizor do kamionu , TV do karavanu , Maly TV na 12V. Také máte někdy problém dohodnout se s partnerem, na jaký program se budete v televizi koukat? Je vám líto, že během vaření nemůžete sledovat svůj oblíbený seriál?

Jedete na chalupu, kde není televize , a víte, že zrovna dávají film, který jste chtěli vidět? Nezoufejte, skvělým řešením je přenosná televize , která může být všude s vámi. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Aukro Elektro TV, audio, video TV Ostatní.


Televizi dnes nekupujeme pouze ke sledování volně šiřitelných programů jako je TV Nova, Prima nebo Barrandov. Stále více požadujeme po novém. Sencor, Gogen, LENCO a dalších.


TV na měsíců, napájení z akumulátoru, vč. V připojovacího kabelu do auta, vč.

Tohoto mrazivého pomocníka nabíjíte pomocí V zásuvky, což Vám oplatí chlazením o až 20°C pod okolní teplotu. Se zavřeným víkem pojme až ks l lahví pod úhlem a navíc menší. V adaptér, bez zapojení do sítě počítejte,. MALÁ ČERNOBÍLÁ PŘENOSNÁ TELEVIZE ZOULŮ MINI CAR TV ZNAČKA INTERVISION DNES SNAD JIŽ PRO SBĚRATELE NEBO VYUŽÍT JAKO.


Napájení, Vestavěný akumulátor, 230V síťový zdroj nebo 12V napájecí kabel pro. Muse M-3TV dále slouží jako USB přehrávač a rekordér (do GB), jehož součástí je vestavěná baterie, 1× HDMI, 1× USB 2. Kvalitný televízor s LED podsvietením a malou spotrebou s možnosťou prehrávania z USB a DivX a Xvid. Idealny pre male izby a karavany a kamiony kedže je ho možne napajat V alebo 230V.


Auto napajac na Gratis. Naše první přenosná online televize pro Vás! V - přenosný televizor vhodný do kempu , na chatu , na zahradu nebo milovníkům fotbalu. Belkin AC Anywhere Car adapter - 300W Napájecí zdroj, který převádí stejnosměrné napětí z 12V zásuvky ve vašem automobilu na standardní střídavé síťové napětí 230V. Ideální pro práci s počítačem, PD.


HEVC, USB, HDMI výstup, 3. V , lithium-polymerová baterie, dálkové ovládání, repro 2x 1. Internetová televize v moderním bílém designu najde své umístění v různých místnostech domácnosti. Díky své bílé barvě je. Už vám neunikne žádný zásadní sportovní přenos či jiná důležitá událost vysílaná v TV.


Samozřejmostí jsou dva vestavěné stereo reproduktory.

Budete mít pocit, že vás pohovka či křeslo nechtějí pustit. Ferguson PHT2-DVB-TH. Ventilátor MITCHELL 150mm 12V na přísavku.


Odesláním formuláře subjekt údajů souhlasí s tím, že Oje oprávněna sama nebo prostřednictvím třetích osob zpracovávat jeho osobní údaje a třídit je dle jednotlivých kategorií pro účely nabízení služeb a vlastních produktů nebo služeb a produktů jiných subjektů a pro další marketingové a obchodní účely Oa jiných subjektů, a to v rozsahu, v jakém. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky