čtvrtek 28. července 2016

Digitální teploměr dr max

Digitální teploměry umožňují rychlé, pohodlné a přesné měření tělesné teploty. Podle zvoleného druhu jimi lze kontrolovat teplotu v podpaží, ústech či konečníku (pro toto měření se hodí teploměty s tenkou a ohebnou špičkou). ESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, a. Je to certifikovaná dynamicky se rozvíjející společnost, jejíž vizí je být lékárnou první volby pro klienty, personál, dodavatele a výrobce.


Horečka (°C a více) je nepříjemným projevem mnoha onemocnění.

Abychom ji správně odhalili, potřebujeme spolehlivý teploměr. Pro měření v konečníku. Má velký přehledný displej a do paměti uloží poslední naměřenou hodnotu. Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.


Postupně jsem pracovala v „apotékách“ v Praze i mimo ni. Práci v lékárně jsem neopustila ani během mateřské dovolené s mými dvěma dětmi – Lukáškem a Viktorkou. V současné době působím jako odborný zástupce pěti lékáren Dr.

V internetové poradně se specializuji na péči o těhotné maminky a děti. Vysoká míra přesnosti a rychlá reakce, dobře čitelný digitální displej. Max ThermoMAX Digital Flexi teploměr ks.


Vybírejte si Teploměry osobní podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Digi teploměry, které jsem si zakoupila poté, co se nám bohužel povidlo rozflákat poslední rtuťový, mě max po 2-min vypípají, a vypnou se. Voděodolný digitální teploměr s flexibilní měřicí špičkou.


Bazální digitální teploměr se dvěma desetinnými čísly a ohebnou špičkou je velice přesný teploměr , k určení bazální teploty ženy. Rychlé měření teploty, velký displej, s ochranným krytem zajištujícím odolnost proti pádu, pamět pro uchování poslední naměřené hodnoty. Na Leanu najdete digitální lékařské teploměry, bezkontaktní teploměry nebo klasické skleněné bez rtuťové teploměry.


Jeho ergonomická rukojeť vám přesně padne do dlaně a elegantní zaoblené tvary jsou bezpečné i pro neposedné dětské ruce, aby nedošlo k žádnému zranění. Její slova potvrdil i redakční test. DIGITÁLNÍ KLINICKÝ TEPLOMĚR Návod k použití.


Běžný digitální teploměr byl prvním nástupcem klasických rtuťových teploměrů. Dnes už i on má za sebou řadu inovací a nabízí mnoho provedení. Způsob použití je prakticky stejný jako u skleněných přístrojů, měří se v podpaží, ústech i konečníku.


Koupit Thermoval standard.

Jako jejich alternativa nyní slouží lihové teploměry, nebo teploměry s galiem, které ale bývají méně přesné a musíte teploměr pevně držet třeba i minut. Zajímavou volbou je proužkový jednorázový teploměr , který přiložíte na čelo, pod jazyk nebo do podpaží a za chvíli znáte výsledek. Kvalitní lékařský teploměr musí mít odchylku do nebo maximálně do 15°C. Proto většina uživatelů nakonec digitální teploměry zavrhla.


Jednou z věci kterou jsem si měla vzít do porodnice byl digitální teploměr. Rozhodla jsem se že si pořídím ten nejmodernější, protože se to bude hodit i do budoucna. Když mi doručili tento, tak jsem přišla na to že vůbec nelituju těch peněz, které jsem za něj utratila, cena je samozřejmě vyšší než kolik stojí klasické rtuťové teploměry.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky