pátek 22. července 2016

Kombinované kotle na dřevo a uhlí

Kotle na dřevo , uhlí a tuhá paliva Kotle Buderus. Značka Buderus nabízí kotle pro spalování dřeva, uhlí , koksu nebo briket. Ocelový kotel na pevná paliva Logano S111-2.


Oblíbené jsou i kombinované kotle , které umožňují využití více druhů paliva, jako uhlí - dřevo , pelety- dřevo či uhlí -pelety. Najdete zde kotle o celkovém výkonu do kW, ale také s výkonem nad kW.

Spalovací komora na dřevo dosahuje délky až cm! EN 303- a tím i nejpřísnější emisní hodnoty vypouštěné z kotle do ovzduší. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo , dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Kombinovaný kotel splňuje 4. Největší nabídka kotlu v ČR za skvělé ceny!


Automatické kotle ,litinové kotle ,ocelové kotle ,tepelná čerpadla, montáž, servis, revize. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Naše kotle na tuhá paliva jsou spolehlivým a úsporným zdrojem tepla, na který se díky dlouhé životnosti a vysoké kvalitě můžete skutečně spolehnout.

Automatický kotel Unistell Multi KG Plus na hnědé uhlí a kusové dřevo o výkonu: 1kW, kW,kW, kW, 40kW, kW. Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva. Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo , uhlí a pelety. Vás již více jak let.


Naše služby provádíme v celém regionu Jižní Moravy. Nabídnout Vám můžeme kvalitní služby, mezi které patří: dotace na solární systémy, prodej a montáž kondenzačních plynových kotlů, výměny kotlů, kotle Atmos na dřevo prodej a jejich montáž, návrhy a montáž tepelných. Teplovodní zplynovací kotel na dřevo a uhlí Predátor od české firmy Kovarson je moderní zdroj tepla s novou konstrukcí výměníku, kde je předepsaným palivem dřevo a při automatickém provozu uhlí a dřevní pelety. Toto je pokročilé řešení poskytující zvýšený komfort díky plně automatizovanému hořáku na pelety, který je vestavěný pod zplynovací komorou.


Kotle se zásadně liší tím, co dokáží spalovat. Existují varianty jako je kotel na černé a hnědé uhlí , kotle na klasické dřevo , nebo kotle na odpadový materiál v podobě pelet. Kotel na dřevo , pelety nebo uhlí ? Moderní variantu představuje kombinovaný kotel na tuhá paliva, který dokáže kombinovat více tuhých paliv. OPOP H 4na uhlí , kW. Nový zdroj, výkon: Attack DPXP COMBI Pellet, kW.


Typ budovy: rodinný dům. Zplyňovací kotle na dřevo a uhlí.

Odborné poradenství a servis. Možnost dopravy zdarma. Vše pro topení a čerpadla. Zplynovací kotle na hnědé uhlí Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva ( na zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle.


Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z kvalitních ocelových plechů o tloušťce až mm. Je tvořeno dvěma nad sebou posazenými. Kotle ATMOS s úpravou pro hořák na pelety Vám nabízí možnost zvolit si cestu, která Vám bude možná vyhovovat nejlépe. Na jaře a na podzim můžete topit peletami, kotel si sám zatopí, má malou spotřebu paliva a velký komfort.


Jakmile přijdou mrazy, vyndáte hořák na pelety a topíte plnohodnotně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky