úterý 12. července 2016

Teakové drevo na terasu

Exotika na vašej terase. Ponúkame kvalitné terasy z dreva, extérierové terasy – drevo do exteriéru, exotické terasy, terasové dosky, decking, terasové dlažby a kocky, drevené hranoly, drevené podlahy, drevoplastové dosky – WPC, podlahy z WPC, WPC produkty – dlažby a rôzne iné kompozitné materiály. Takto upravené drevo je vhodné na použitie vo vonkajších priestoroch na budovanie terás, záhradných cestičiek, na fasády, ochranu pred slnkom či výrobu záhradného nábytku.


Je samozrejme vhodné aj na použitie v interiéri, napríklad na výrobu sanitárnych zariadení. Terasové dosky je potrebné pravidelne ošetrovať olejom. Na rozdiel od iných drevín ktoré sa často používajú na terasy - napr.

Teakové neboli týkové dřevo se těší čím dál větší oblibě. Objevte s námi jeho unikátní vlastnosti i vy. Teak je velmi pevný a tvrdý, přesto pružný díky vysokému obsahuju přírodních olejů, jež mají antimykotické a antialergenní vlastnosti.


Ako horúci trend sa dostáva do popredia atratkívny nábytok z recyklovaného teakového dreva. Recyklované teakové drevo má krásnu sýtu farbu, výraznú textúru a malé nedokonalisti, ktoré zvýrazňujú jeho autenticitu. Výnimočne masívne stoly. V ostatnom období výrazne stúpa záujem o extra masívne teakové záhradné stoly. Nachádzate sa v kategórii Oleje na terasu , lazúry na terasové drevo , bezfarebné laky na terasovú podlahu.


Pozrite si videonávod a stiahnite si zdarma dokument: Zásady pre údržbu terasového dreva.

Záhradné terasové drevo je extrémne namáhané vplyvmi počasia. Najmä sneh - voda, ktorá dlho stojí na podlahe má za následok. Okrem terasy sú terasové dosky vhodné aj ako exteriérové podlaha ku bazénu, či do záhradných prístreškov, altánkov alebo na realizáciu mostíkov či chodníkov.


Dosky sa kladú na podkladové drevené hranoly, ktoré sú umiestnené približne centimetrov od seba. Upevňujú sa montážnymi skrutkami. Bez ošetření se barva dřeva mění ze žlutohnědé na stříbrošedou. Pro zachování původní barvy je potřebné napustit dřevo teakovým olejem. Teakové dřevo je možné chránit několika způsoby: povrchovým nátěrem, postřikem, ponořením, máčením a mořením.


Covid-Info - Ak ste v deň dodania v karanténe, je vašou povinnosťou informovať dopravcu. Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia. Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví. Ideální dřevina na terasu s dlouhou životností.


A když se teakové dřevo ponechá bez ošetření, zůstane terasa bez újmy, avšak její barva se časem mění ze žlutohnědé na stříbrnošedou. Teakové dřevo má vysoký obsah olejnatých látek, které zamezují dostatečnému přilnutí dokonce i mastným voskovým olejům. A v neposlední řadě, se na našem trhu již více než let používají terasová prkna z tvrdého tropického dřeva.


Jak se mezi touto nabídkou zorientovat a vybrat si pro sebe to nejlepší dřevo na terasu ? Mezi jednotlivými výše uvedenými dřevinami je velký rozdíl v mechanické odolnosti, životnosti a pochopitelně také v. Teakové drevo Teakové drevo , z ktorého je nábytok vyrobený, pochádza priamo z Indonézie. Drevo teaku je masívny materiál, známy najmä vysokou odolnosťou.

Teakový nábytok je vyrobený niekedy z jedného celistvého kusa teakového dreva. Nejdříve si ujednotíme jaké má dřevo na terase výhody a nevýhody. Proč použít dřevo na terasu ? Kritéria pro výběr terasového dřeva.


Aby byl váš výběr jednodušší, připravila jsem přehled vlastností, výhod a nevýhod jednotlivých dřevin, které se používají na venkovní dřevěné terasy. Nejlevnější dřevěné terasy jsou ty ze smrku a borovice. Jejich použití ale nelze příliš doporučit, oba druhy mají měkké dřevo, které má krátkou životnost a je náročné na údržbu.


Alespoň dvakrát do roka je vhodné dřevěnou terasu natřít k tomu určeným olejem. Jsme přímým dovozcem exotického dřeva bez prostředníků. Naše firma ja na trhu již let a zabývá se dovozem a výrobou produktů z exotických dřevin a to zejména z TEAKOVÉHO DŘEVA (Tectona grandis).


Kvalitná sada vrtákov do dreva zhotovená z uhlíkovej HCS ocele. Súprava vrtákov do dreva ponúka kvalitné spracovanie, presné vyhotovenie vrtákov a dlhú životnosť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky