čtvrtek 21. července 2016

Thermona školení

Servisní podpora pro kotle Therm. Thermona - tradiční výrobce plynových kotlů. Nabízí závěsné kotle, stacionární kotle, průtokové ohřívače, kaskádové kotelny, kotle na tuhá paliva, elektrokotle, zásobníky na TUV. Portál přináší servisní návody na kotle, důležité informace o konstrukčních změnách, aktuality o nových řešeních i problémech a kalendář plánovaných servisních školení.


The Czech manufacturer of gas and electric boilers, THERMONA , introduces a completely new stationary condensing boiler THERM KDNS.

The boiler is based on the proven OPTIMUM Condens range. Jako tradičně i letos připravujeme cyklus pravidelných jarních školení autorizovaných servisních techniků. Letošní školení bude zaměřeno zejména na novinky v sortimentu.


Na školení se můžete přihlašovat od 6. Přihlášení prosím opět provádějte elektronicky přímo v uzavřené servisní sekci - Partnerská. Vážení servisní technici, dovoľujeme si Vás pozvať na školenie servisných technikov na kotly THERMONA. Zastávke u Brna - servisné stredisko, v Bratislave - hotel REMY, v Žiline - hotel Dom Techniky a vo Svite - hotel SPOLCENTRUM, v termínoch podľa rozpisu nižšie.


Zúčastnili jsme se školení u výrobce českých plynových a elektrických kotlů, spol.

VÝSTAVA AQUATHERM PRAHA dne 3. Labem, Školicí centrum ISTAR. Další absolvované kurzy a školení. Zúčastnil jsem se každoročního školení servisních středisek výrobce plynových kotlů. V případě zájmu o školení prosím kontaktujte p. Topení či vytápění pomocí kotlů Therm zaručí teplo a pohodu Vašeho domova. V průběhu let reagujeme na stále se vyvíjející technologie a materiály.


Snažíme se nabídnout nejen standardní optimální řešení, ale nabídnou a zajistit i. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. Nejsme pouze výrobci kotlů a elektrokotlů THERM, ale široce se specializujeme i na příslušenství a následné služby. KOLENÍ VÝŠKOVÝCH PRACÍ. Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců školení výškových prací třída - lanový přístup v areálu SINGING ROCK Poniklá.


Vážení p řátelé, i v letošním roce plánujeme uspo řádat školení servisních technik ů. Rozhodli jsme se však upustit od povinné účasti, a to p ředevším na základ ě Vašich p řipomínek a podn ětů. AKČNÍ NABÍDKA V rámci cyklu školení servisních techniků Vám nabízíme následující servisní pomůcky za zvýhodněnou cenu. SANITA Inženýrské sítě Školení.


Hlavní sídlo - Český Těšín Pobočka - Fryde.

Spolupořadatelem je tentokrát výrobce otopných těles KERMI. Seminář je zanesen do projektu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT,. Ekvitermní regulace ATMOS ACD01.


Nemějte strach,je to pár korun. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu. Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů. Please leave this field empty.


Jde jen o hlasový projev kotle přeci. Když kotel někdy slyším a psychicky nevydržím, tak ho vypnu vypínačem. Ještě jednou děkuji za reakci.


Když se to nevyřeší ani nyní, budu Vás kontaktovat. To je důkazem poctivého přístupu k zákazníkům i partnerům. Má více než 1zaměstnanců. Dobrý den, prosím o radu, jak na zasilikonování těsnění kolem vany ? Krycí lištu Ravak je vhodné použít především tam, kde se při zednických a obkládačských pracech nepodařilo dodržet dokonale.


Pokud potřebujete umístit čtyřcestný ventil vedle kotle je třeba zde instalovat kotlové oběhové čerpadlo. Poloha otevřeno je vlastně plné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky