čtvrtek 7. července 2016

Prodám bazénové tepelné čerpadlo

Ještě rok a půl v záruce. Podrobnější informace: Zastřešení Azuro je vhodné především pro bazény a to jak pro stojící na povrchu, tak i zcela nebo částečně zapuštěné do země. Bazénové tepelné čerpadlo.


Invertorové tepelné čerpadlo určené pre bazény do 55m³ s možností ohřevu i chlazení bazénové vody. S tepelným čerpadlem, využívajícím přírodní energii z okolního prostředí, to není problém. Oproti elektrickému ohřevu tak ušetříte až elektrické energie.

Pomocí komprese a expanze dochází k přeměně energie na vyšší teplotu, která ohřívá bazénovou vodu. Funguje na obdobném principu jako chladnička nebo klimatizace – pouze obráceně. Kam tepelné čerpadlo umístit? Doporučujeme co nejblíže bazénové technologie. Platí pravidlo, že čím delší vedení, tím nižší tepelný výkon.


Pro optimální výkon je také dobré instalovat čerpadlo na slunné místo. V případě, že dům bude vytápěn tepelným čerpadlem nebo elektrokotlem, provoz. Výkony tepelných čerpadel jsou od do 3kW pro bazény až 1m 3.

Dovážíme bazénová čerpadla různých typů pro sladkou i slanou vodu v bazénu. Predám tepelné bazénové čerpadlo , používané jednu sezónu, kupované v Mountfield. Vhodné i jako rezerva v případě opravy stávajícího v lokalitě, kde jsou tyto čerpadla. Vše na bazény koupíte v e-shopu Bazenonline. Prodám za cca pořizovací ceny = 17.


Všichni vědí, jaký je rozdíl mezi farmářským jogurtem a jogurtem plným Éček a zvýrazňovačů chuti. Stejně tak my v Acondu vyrábíme poctivé české tepelné čerpadlo v nerezovém provedení, s velkými výměníky, účinnějším ohřevem TUV atd. Nejvýhodnější je použití tohoto celonerezového výměníku při ohřevu vody plynovým nebo jiným kotlem, tepelným čerpadlem, popřípadě solárními kolektory. Tepelná čerpadla k bazénu. Speciální konstrukce výměníku omezuje průtok tak, aby v maximální.


Pomůžeme Vám vybrat nejvhodnější TČ. Přesvědčte se, že topení TČ je výhodnější než plynové topení. V této sekci naleznete kompletní sortiment - bazénová čerpadla. BAZÉNOVÉ TEPELNÉ ČERPADLO. Námi prodávaná bazénová čerpadla Vám usnadní údržbu Vašeho bazénu.


Na našem E-shopu najdete jak bazénová čerpadla pro menší nadzemní bazény, tak bazénová čerpadla pro velké zapuštěné bazény. Tyto jsou instalovány ve venkovní jednotce Splitových tepelných čerpadel, která je vzdálena od bazénu až metrů horizontálně a metrů vertikálně.

Výsledkem je teplá voda, a to bez toho, aby bylo vidět nebo slyšet, že tepelné čerpadlo pracuje, což samozřejmě zvyšuje zážitek z koupání v bazénu. Nejúčinnější tepelné čerpadlo na trhu. A to nielen v lete, ale aj. Nejlepšího výkonu s nimi dosáhnete při teplotách nad °C. Silence 10kW s invertorom.


Novinka Doprava zdarma. Popis: Špičkové bazénové čerpadlo firmy SPECK. Kč s DPH, cena nyní 22.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky