pondělí 18. července 2016

Větrací štěrbiny do oken

Akustické větrací štěrbina EHAje vhodná pro instalaci do oken, keré jsou situovány do rušné ulice, silnice a jiných hlučných míst. Vysoce efektivní útlum hluku. Podle velikosti místnosti je třeba okno osadit jednou či více větracími štěrbinami do horního rámu oken. Větrací štěrbiny jsou vhodné do všech obytných.


Přitom není třeba žádného frézování do rámů ani křídel oken.

Nabízíme 1 kvalitní stěnové a okenní štěrbiny pro větrací systém Aereco. V nabídce i akustické štěrbiny pro zamezení hluku z venčí. Díky tomu činnost větrací štěrbiny ovlivňují aktuální podmínky v interiéru a nikoliv podmínky venku. Správně fungující větrací štěrbina přivádí stanovené minimální množství vzduchu pro vlhkost do , v rozsahu 30– se proudění stále zvyšuje a nad je přiváděno maximální množství vzduchu stanovené pro daný výrobek. Na druhé straně ale existují předpisy hygienické určující kolik čerstvého vzduchu má do místnosti proudit, aby se v ní dalo zdravě žít, nehromadila se tam vlhkost a netvořily škodlivé plísně.


Zmíněné normy vymezují velmi úzký prostor, do kterého se musí výrobci oken vejít, chtějí-li vyhovět oběma požadavkům. Ventilační mřížka Renson THM se zabudovává do okenního křídla zároveň se sklem již při výrobě.

Lze ji ale osadit i dodatečně, při výměně skla. Nově je do ventilace vložena automatická klapka, která zamezuje (při otevřené poloze) vniknutí vzduchu a vody při prudkých větrných poryvech. Systém větrání od Bristec cz, s. Navrhneme a realizujeme systémy větrání na míru.


Jsme autorizovaný distributor větracího systému Aereco. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Větráme tak okenním rámem a křídlem a přitom nedochází k tepelným ztrátám a do bytu nám nepronikne nepříjemný hluk zvenčí. KBE je synonymem řízené výměny vzduchu a odtsraňování vlhkosti.


Nastavení základny přívodní okenní štěrbiny EMM umožňuje proudění vzduchu. Přívodní štěrbiny hodin denně zajišťují přívod čerstvého vzduchu do obytných místností (obývací pokoj, ložnice, pracovna,…). Prodej plastových oken a doplňků. Velkoobchod poradenství, zprostředkování obchodu a služeb, stavební práce a výkup druhotných surovin.


Je založen na podobném principu jako systém řízeného větrání ClimaTec 7 avšak s tím rozdílem, že po průchodu studenou částí funkční spáry před středovým těsněním se vzduch přes větrací klapky dostává do komor v okenním rámu, poté profrézovanými otvory do teplé části funkční spáry za středovým. Ryze české know-how a 1 česká výroba. Vybírejte z široké nabídky plastových a hliníkových oken a dveří.

Rolovací sítě proti hmyzu do oken a dveří jsou speciální sítě vhodné nejen do klasických oken , ale také do dvoukřídlých oken a balkónových dveří. Připevnění se provádí z vnější strany vruty do rámu okna. V případě dodatečného zateplení domu, nelze někdy provést montáž z důvodu zakrytí rámů izolací. Přisávací štěrbiny je nutné čištit od prachu a jiných nečistot.


V případě extrémního znečištění je možné využít k čištění i stlačený vzduch. Množství přiváděného vzduchu, záleží na vnitřní vlhkosti v místnosti, která se během dne neustále mění. V případě plastových oken štěrbiny se montují na polodrážce bez poškození posílení ocelového okna. VENTILAČNÍ OKENNÍ ŠTĚRBINY AERECO – Kvalitní vzduch do obytných místností.


Lze jej montovat bez problémů i do již osazených, stávajících oken. Okenní větrací klapky REGEL-air jsou umístěny skrytě v okenním falcu na rámu. Možnost instalovat do dřevěných, plastových i hliníkových oken. Integrovaná mřížka zabraňující vniknutí hmyzu. Vnitřní regulátor zajistí konstantní průtok vzduchu bez ohledu na vnější podmínky jako vítr a teplotní rozdíly.


Jak dochází k rosení oken a plísním? Stop plísním a rosení oken ! A to za zaručeně nižší cenu než by stála výměna skel. Osazení oken větracími štěrbinami je jednoduché, diskrétní a esteticky vydařené řešení za přijatelnou cenu. V tomto ročním období má větrání zvlášť velký význam, dlouhá topná sezona totiž podporuje nadměrné vysoušení vzduchu.


Přitom otevírání oken za 20stupňového mrazu není ani příjemné, ani ekonomické. Oba komponenty jsou vyrobeny z vysoce odolného plastu a jsou v bílé barvě. Dodáváme jako sadu , tj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky