pondělí 27. srpna 2018

Autoservis praha ceník

Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Náš autoservis disponuje vlastní autopůjčovnou.


Svým stálým zákazníkům poskytuje náhradní vozidla zdarma. Ať už jste bourali, máte auto u nás v servisu anebo se vyskytla jiná nenadálá situace, která vás odstavila mimo provoz a vy přesto potřebujete být mobilní, služby autopůjčovny jsou našim zákazníkům k dispozici v Praze, Plzni a okolí. Mechanická práce – hod.

DPH: Klempířská práce – hod. Veškeré ceny jsou uváděny včetně DPH. Platba je možná hotově i platebními kartami. Při určení ceny oprav a autodílů se snažíme vždy co nejlépe informovat klienta před započetím servisu. Ceník prací a služeb autoservisu.


Pro představu přikládáme několik orientačních cen oprav aut. Smluvní autoservis Česká pojišťovna. Jako smluvní servis zajistíme rychlou likvidaci pojistné události.

Přehled cen za jednotlivé námi nabízené služby. Ceny jsou příznivé a odpovídají kvalitě poskytovaných úkonů autoservisu AZM Brno. Uvedené ceny platí v případě zakoupení materiálu a všech dílů v našem servisu.


Ceny za služby autoservisu a pneuservisu jsou uvedené včetně DPH a jsou platné od 1. Autoservis , Praha Chuchle. AUTOSERVIS A PNEUSERVIS PRAHA Motol kompletace a vyvážení - OCELOVÁ KOLA 1Kč Demontáž a montáž pneu na disk a vyvážení jednoho kola. Výměna celých kol s vyvážením od 40-Kč.


Soustředíme se především na pozáruční servis, kdy kvalita poskytovaných služeb u nás převyšuje autorizovaný servis, ale za cenu podstatně nižší. Provádíme veškeré standardní auto-opravárenské práce. Najdete nás kousek od Thomayerova nemocnice.


Vyjma cen specifických úkonů. Ceny se totiž mohou měnit v závislosti na složitosti prováděné práce, náročnosti zjištění závady, na ceně náhradních dílů a dalších okolnostech. Kalkulaci ceny vám vždy sdělíme předem Pokud chcete využít našich služeb a zajímá vás zhruba cena.


Opravujeme vozy všech značek za dostupné ceny. Podívejte se na kompletní ceník služeb autoservisu a pneuservisu v Praze 3. Naše hodinová sazba je již od 49- Kč. Zde je základní ceník servisu Hyundai.

Nechte si zkontrolovat auto u nás než bude pozdě! A pokud už je pozdě, rádi Vám s opravou vozu pomůžeme. Poskytujeme profesionální pozáruční servis všech značek. Zajistíme kompletní péči o Váš vůz tak, abyste se na něj mohli kdykoliv spolehnout.


Pneuservis Praha - ceník pneuservisu. Přezutí pneu, kontrola, výměna. Hodina práce mechanické 5Kč. Seřízení přední nápravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky