středa 15. srpna 2018

Moderní plynová maska

Plynové masky,filtry, ARMY-SURPLUS. Správně by se nemělo říkat plynové masky, ale ochranné masky. Hovorové označení totiž může budit dojem, že její funkce je opačná, a maska nějak zajišťuje plyn, místo aby svého nositele před ním chránila. Mohou Vás ale také ochránit před viry, dými či bakteriemi.


K maskám si můžete zakoupit i ochranné filtry. Existují dva základní způsoby zachycení či zneškodnění.

Také nabízíme některé plynové masky z výprodeje, za zmínku stojí moderní a sofistikovaný finský typ. Zvolte si masku jako repliku nebo si s ní hrajte na vojáky, ať již jste jakéhokoliv věku. Britská plynová maska C3.


Cena: 8Kč K masce není filtr, dobrý stav. Ochranná maska OM-váží kolem půl kilogramu a umožňuje svému nositeli přijímat tekutiny. Používat ji lze v prostorech s teplotami od -až do stupňů Celsia. Nikoliv však v prostředích, která obsahují méně než procent kyslíku.


Toxickým látkám je schopna odolávat více než hodin.

Rouška, uhlíková maska , respirátor proti koronaviru, maska , respirační maska , plynová maska , ochranná maska proti prachu, lakýrnická maska , to vše patří do ochrany dechu při práci. Pro větší přehlednost jsme ochranu dýchacích cest rozdělili na filtry, ochranné roušky, respirátory , celoobličejové masky, polomasky , doplňky a filtroventilační jednotky. FERNEZ maska plynová panoramatická. Maska plynová celoobličejová CM-6S nová. Je nejnovějším typem celoobličejové masky pro široké spektrum použití v průmyslovém a chemickém provozu.


Masky jsou nepoužité z armádních skladů e - ARMY: Army shop, který hledáte! Jak funguje plynová maska ? Vědecké kladivo Vědecké Kladivo. Subscribe Subscribed Unsubscribe 147K. Velikost je nejmenší (1mm), velikost je největší (1mm). Dodáváno včetně filtru a obalu.


Filtr, maska i brašna jsou nepoužité, ale bez záruky funkčnosti. Pamatuji si, že masky strašně páchly. Jednou na mně dokonce paní učitelka testovala, jestli maska dobře funguje, a zacpala její chobot,“ zavzpomínala Šárka Vymazalová z Rájce-Jestřebí s tím, že se skutečně přísun vzduchu zastavil. Se spolužáky pak zkoušeli to samé a zjistili, že ne každá maska je spolehlivá.


Tím ale nákupčí šílenství rozhodně nekončí. Lidé kupují i různé protichemické obleky, vypadá to jako skafandr,“ vysvětluje.

Stejně jako v případě masky, i nasazování a používání obleku má. Vojnová plynová maska pre ASG, paintball - čierna. Je priedušná, slušivá a pohodlná.


Absolútne realistická 3D plynová maska , ktorá je hodnovernou kóp. Ruská plynová maska GP-Nejpoužívanější a nejoblíbenější plynová maska pro fetish a breathplay! Jedná se o druhou nejdostupnější moderní masku sehnatelnou v našich končinách. Je vyrobena z šedé pryže, má trojúhelníkové širokoúhlé panoramatické zorníky v hliníkových objímkách stejně jako maska M-10(M) a i konstrukčně je velice podobná.


Celoobličejové masky jsou určené k ochraně dýchacích cest a očí proti nebezpečným chemickým látkám, částicím a biologickému či radiačnímu riziku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky