pátek 17. srpna 2018

Dakon unical dua výkon

Krnov VÆm dìkuje za rozhodnutí používat tento výrobek. NÆstìnnØ kotle DUA byly vyvinuty ve spoluprÆci płedních zÆpadoevropských firem UNICAL , HONEYWELL, POLIDORO a GIANNONI. Jsou schvÆleny dle nìmeckých norem DIN a odpovídají vıem požadavkøm evropských norem EN.


CUNNING MASTERS, who need to know! The best tips for years! Top genius ideas - Duration: 13:59.

Tato stránka používá cookies z důvodu správné funkčnosti stránek, dále pro usnadnění vaší práce a statistické účely. Pokud souhlasíte s tímto použitím cookies, klikněte prosím na Ano, souhlasím. Plynové nástěnné kotle s označení DUA PLUS, byly vyráběny ve třech verzích, a to kotel pouze na vytápění DUA 230RT, RK, kotel s průtokovým ohřevem teplé vody DUA 230CK.


P říru čka popisuje plynové kotle řady DUA Plus, Kompakt a BEA, jejich instalaci a údržbu a opravy, dopl ňuje dokumentaci dodávanou s kotlem. To sníží výkon ventilátoru natolik, že. Při ohřevu topení, ne TUV, se kotel zapálí na cca sekun ohřeje vodu v sobě a pak trvá třeba i minutu, než tu teplou vodu pošle radiátorům.


Spíš mi přijde, jako by nebyl plně otevřený směr z kotle do radiátorů a on to jen točí ve vnitřním okruhu. A když jsem zapnul topení a regulaci teploty vody jsem dál na půlku tak jsme měli vlažný kotel a když jsem tam přidal víc stupňů (viz foto) tak už byly topení teplé ale na tom kotlu mi neukazuje teploty vody.

Ve spolupráci s předními evropskými výrobci komponentů byl vyvinut nový kotel DAKON DUA Plus, který vychází ze svého předchůdce, je menší, ale využívá nové možnosti, především elektroniky. Elektronika kotle nyní zabezpečuje více funkcí, které zvyšují bezpečnost kotle, regulaci teplot topné i užitkové vody, diagnostiku poruch. Kotel startuje přibližně sekund po zapnutí (čas videa 00:42) a opakuje stále dokola zážeh. Začne normálně topit přibližně. Oficiální dovozce plynových kotlů Unical do ČR.


V tom případě bych zvolil to. Najděte dodavatele pro téma Dakon. DPH záměna za DUA CT Plynový kotel ! Zdroj tepla, Provedení odkouření, Rok výroby, Výkon , Účinnost změřená. DAKON DUA 24CK posts 13.


Dukladnym-prostudovanim-navodu-k-obsluze-ziskate. Unical a zveme vás k peèlivému proètení následujících informací. Toto video bylo nahráno z telefonu se systémem Android. DUA -C- DUA -D- navod -k-instalaci.


Anoda zásobníku TUV DAKON elektroda hořčíková boileru pro DAKON DUA , DUA PLUS, BEA,KS,KZ, S. Dakon Dua Plus BK - náhradní díly. Bohužel přesný typ nevím, majitelé nám ho neřekli a na zadní štítek se nedostanu. Plynové kotle Unical - teplovodní, parní, diatermické.

Tepelná čerpadla a klimatizace Unical. Detektory kouře a CO hlásiče Honeywell. Skladem nyní několik nových kotlů DUA , možnost prodeje všech součástek. Kotle na tuhá paliva Viadrus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky