pátek 24. srpna 2018

Maly prutokovy ohrivac

Průtokové ohřívače vody do kuchyně ke dřezu. Ohřívače vody do koupelny k umyvadlu, ke sprše či bidetu. Ceny energií a tepla pravidelně rostou, tento trend jako spotřebitel nedokážete ovlivnit. Přístroj dodává bez dlouhých přívodních potrubí a ztrát v rozvodech vodu požadované teploty regulované elektronickým systémem. Podobné fráze na Sleviste.


Malá forma a moderní design přístroje se hodí ke každému umyvadlu a je ideální pro okamžité zásobení teplou vodou bez předehřevu a beze ztrát energie vodovodním potrubí.

Od kotle ke dřezu v kuchuni je delka potrubi m. Abych nemusel zbytečně odpouštět vodu než doteče tepla, chtěl bych dát pod dřez prutokovy dohřívač. K dispozici mám A zásuvku. Jde mi o to, zda se prutokovym ohřívačem nesníží výrazně prutok a zda těch A bude stačit.


Nejsem odborník, ale zkušenosti mám z obojím. U průtokáče 3kW se píše, že dosahuje teploty vody st při vstupní vodě st. U nás na vstupu máme velmi studenou vodu a nádobí v tomto se nedá umýt.


Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním nastavené teploty na čelním krytu.

Každý systém má své nevýhody. Více nevýhod je u průtokových ohřívačů. Kromě již zmiňované náročnosti na okamžitou spotřebu to má i praktické nevýhody - teplota vody kolísá s průtokem - když se pustí voda jen trochu, je teplá až příliš, neznalým hrozí i opaření, když se pustí voda více, nestačí se ohřívat a je studená. Existují tlakové a beztlakové průtokové ohřívače. Beztlakové slouží k odběru vody pouze z jednoho místa a prodávají se obvykle jako komplet se speciální baterií, která je pro jeho funkci nutná.


Dobrý den, prosím o radu s výběrem ohřívače vody do sklepa. Pouze jedno odběrové místo. Chci se zeptat, co bude úspornější (finančně), teplá voda by se odebírala prakticky jen párkrát týdně. Stiebel-Eltron DHF C. Teplota vody je řízena elektronicky a zaručuje stabilní výstupní teplotu až do limitu výkonu topného článku. SMARTRONIC Operating and installation instructions 12.


Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Uplatnění elektrických průtokových ohřívačů. Tato sestava nabízí snadnou cestu ke zlepšení pohodlí a osobní hygieny vaší koupelny.


Dům a zahrada - Maly prutokovy bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Vybírejte z inzerátů. Elektro - Prutokovy ohrivac bazar. Nevýhody externího zásobníku. K nevýhodám lze řadit vyšší počáteční investice na koupi zásobníku a také potřebu místa k jeho umístění.


Pokud bude příliš daleko od místa spotřeby (typicky v kotelně), budete si muset na teplou vodu počkat. Technické parametry produktu:Malý průtokový ohřívač beztlakový-tlakový DEM 4. Všude tam, kde často potřebujete menší množství vlažné vody, se osvědčí elektronický průtokový mini ohřívač DEM. AEG MTE 3malý průtokový ohřívač.


Na mytí nádobí v kuchyni. S ohřívačem vody s LCD displejem je radost mýt nádobí. Odteď si i se špinavější nádobím snadno poradíš díky horké vodě. Díky kohoutku otočnému o 3° je vhodný i pro dvojitý dřez.


Malý tlakový prietokový ohrievač MCX je určený pre privedenie teplej vody k umývadlu alebo ku drezu v čajovej kuchynke, pričom ohrievač pracuje s maximálnou energetickou účinnosťou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky