čtvrtek 23. srpna 2018

Kresky tetovani

Kresky - dočasné tetovačky, vymyslené a vytvorené na Slovensku. Kresky sú dočasné tetovačky, ktoré môžeš meniť aj každý deň, podľa nálady. Na potetovanie ti stačí trocha vody, nožničky a minúta času.


Kresky tetovani

Vystrihni motív, prilož na pokožku, namoč a po chvíli je tetovanie hotové. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Ilustrátorka a grafická designérka Katka Ilkovičová se stará o to, aby byl svět krásnější, abyste mohli být pěkně pokreskovaní a Kresky měly všechno, co je potřeba po designerské stránce.


Petra Vancová naštěstí kreslí jen doma (ukazovat ostatním, co nakreslí je ilegální) a stará se o všechno. Tetování dočasné Kresky Přírodní. Dočasné tetovačky neaplikujte na citlivou pokožku, v blízkosti očí anebo v případě alergie. Dermatologicky testováno a bezpečné pro děti.


Věděli jste, že na Slovensku nebyla nalezená žádná dinosauří kost, protože v období, kdy dinosauři žili, bylo na většině území moře? Kosti sice nemají, ale v Kresky si řekli, že i dinosauři si zaslouží svoje vlastní tetovačky. Kresky tetovani Poďte s nami na prechádzku do zázračného lesa, kde stromy rastú do oblakov, žmurká na nás líška a vykukujú muchotrávky. Originální tetování a trička Kyjov.


Krásné křížkové Kresky ve spolupráci se značkou Slovakiagift. Vytvor si na těle vlastní křížkový vyšívaný vzor, který ladí ke všemu. Kresky jsou dočasné tetovačky, které můžeš měnit i každý den, podle nálady. Vystřihni motiv, přilož na pokožku, namáčej a po chvíli je tetování hotové. Jednorožci opravdu existují.


Vědeli jste, že na Slovensku nebyla nalezena žádná dinosauří kost, protože v období, kdy dinosauři žili, bylo na většině území moře? Kresky Milí zákazníci, moc si vážíme Vašich objednávek i vzhledem k nelehké situaci v naší zemi. Vzhledem k Vaší bezpečnosti a okolí Vám doporučujeme využít služeb doručení balíčků až k Vám domů.


Kresky , MiNiKVaRiáT Vážení zákazníci, velice se omlouváme, ale vzhledem k preventivním nařízením vlády dočasně pozastavujeme odesílání vašich objednávek, jakož i osobní odběr. Kresky : Dočasná tetování jako náhrada pro lidi, kteří se necítí na doživotní řešení a mají smysl pro humor Malé, nenápadné a zároveň vtipné tetovačky na pár dní jsou určeny nejen pro děti, ale i dospělé. Tak tohle je můj šálek kávy.


Kresky tetovani

Barvičky pro malé i velké. Sedm různých tetovaček. Vydrží hezké až pět dní a můžete se s ním i mít. Něžné tetování malované akvarelem krásně ozdobí tělo. Během chvilky dokáží vykouzlit rozkvetlou louku na těle a rozzářit ho!


Kresky sa údajne zrodili pri fľaši dobrého vína – je to pravda? Ako ste prišli na tento nápad? Petra: Áno, priznávame – názov Kresky , ako aj prvý brainstorming, pri ktorom sme vytvorili koncept, naozaj vznikol pri rieke a pri fľaši Peregu. Niečo ako Kresky , tetovačky s veľmi nápaditými vzormi, na Slovensku doteraz nebolo.


Kresky tetovani

Prezraďte nám, ako celý koncept vôbec vznikol? Katarína: Nápad vyrobiť vlastné dizajnové tetovačky dostala Peťa a mne sa to tak zapáčilo, že sme hneď začali rozmýšľať nad tým, ako by to celé mohlo vyzerať a fungovať.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky